Spinning voor Sophia

 

 

Peter van Vuuren de oprichter van Toerclub Hoogvliet uit Hoogvliet heeft als hobby wielrennen dat wisten we. Maar hij heeft nog een hobby, namelijk 4 uur in de week spinningles geven.
Deze hobby is een beetje uit de hand gelopen. Vier keer per week spinningles is wel zwaar, naast nog een normale baan, maar het is zo leuk om te doen. ‘De voldoening dat mensen voldaan naar huis gaan en dat de lessen lekker vol zitten is echt leuk’, aldus Peter. Peter heeft in november 2009 de stoute spinningschoenen aangetrokken en zich opgegeven om presenter te worden voor het spinning evenement Sporten voor Sophia. Dit wordt al 9 jaar gehouden in het topsportcentrum(naast de kuip) Bij dit evenement wordt er drie uur achter elkaar gespind voor het goede doel. Van alle deelnemers (op zaterdag 3 blokken van 3 uur en op zondag 2 blokken) wordt verwacht dat ze minimaal 45 euro per persoon aan sponsorgeld ophalen. Voor dit evenement heeft Peter een auditie moeten doen om op het podium te mogen lesgeven. En dat is gelukt. Op 06 februari mag Peter van 18.00 uur tot 19.00 uur op het podium en mag hij een uur les geven aan 370 spinners. Peter blijft na zijn uur op het podium mee fietsen met de twee andere presenters. Elke uur is het de beurt aan een andere presenter. Best spannend vindt Peter. Het wordt een heus spektakel. Peter neemt een saxofoniste mee die vier nummers meespeelt. Ook DJ Paul Elstak heeft aan Peter toegezegd dat hij een startschot komt geven en wie weet fietst hij mee. Ook Robert ten Brink en Herman den Blijker komen bij andere blokken een startschot geven. Er is media aanwezig, net zoals nog meer en BN-ers. Het zou leuk zou als u Peter komt aanmoedigen of komt kijken in het Topsportcentrum. Natuurlijk kunt u de Stichting Sporten voor Sophia steunen d.m.v. van Sponsoring. Kijk voor meer informatie op www.sportenvoorsophia.nl.

Meer informatie over de Toerclub Hoogvliet kunt u vinden op www.toerclubhoogvliet.nl het weekblad Hoogvliet wenst Peter heel veel succes a.s. zaterdag.
J.K.

 

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks