Uitslagen Zaalvoetbal

 


De uitslagen van de gespeelde wedstrijden op vrijdag 18 december

Eimskip - The Bull Eyes; 2-0

Rapido – Spijkerboys; 4-5

Tech Maro – Underdogs; 0-5

Young Talents - VN Boys; 4-1

Veira Boys – RWAZ; 14-0

Optifit - Alex Computers; 1-6

Het team van Eimskip speelde de laatste bekerwedstrijd tegen het team van The Bull Eyes, na wat opstartproblemen in de competitie is Eimskip duidelijk terug in het spel ze speelden dan ook, slim en aanvallend, overduidelijk uit in winst. Het team van de Spijkerboys speelde zeer goed in de laatste wedstrijd en wist duidelijk een punt te zetten tegen Rapido wat wel goed speelde maar de tegenstander toch een overwinning neer liet zetten.

Het team van Underdogs speelde tegen Tech Maro eerstgenoemde was duidelijk beter in het spel en zette dus ook de overwinning neer. De Young Talents, die het vorige week zeer lastig hadden, speelde deze avond weer top en zette hun laatste wedstrijd ook om in winst.
Ook Veira Boys pakte duidelijk de winst mee tegen de laatste nieuwkomer RWAZ, die van oorsprong korfbal spelen en nog veel te leren hebben, maar toch wel steeds meer samenspel laten zien.

De laatste wedstrijd in de eerste ronde ‘Beker’ was voor Optifit tegen Alex Computers, eerstgenoemde team speelde aanvallend goed maar de aanval afmaken lukte niet helemaal. Daarentegen was het team van Alex Computers goed bezig, zowel in de aanval als het afmaken, en zette dus ook duidelijk een punt neer en liet hun visitekaartje achter met winst.

De eerst komende twee weken vieren de zaalvoetballers kerst en oud en nieuw op 8 januari beginnen de wedstrijden weer voor de competitie. Stichting Zaalvoetbal Hoogvliet wenst iedereen een fijne kerst toe en goede jaarwisseling!
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks