SKVA vraagt uw stem

 


Stichting Kinder Vakantie Activiteitenondersteuning, een organisatie waar andere organisaties die een kindervakantie activiteit of sportevenement organiseren van profiteren.
Initiatiefnemer Gerard Asselman probeert daarom samen met zijn partner LuciŽnne zoveel mogelijk (sponsor) gelden te werven om het voor de doelgroep, kinderen, mogelijk te maken zich te kunnen uitleven in sport en spel.
Het bedrijf Telefoongids & de Goudengids stelt sponsorgelden beschikbaar in bepaalde gevallen, de SKVA wil daar graag op inhaken.
Asselman: ‘De S K V A als vrijwilligersorganisatie heeft uw stem hard nodig omdat de Telefoongids & de Goudengids totaal 500,000,00 euro beschikbaar stellen voor de genomineerden.

U weet wel, de S K V A staat voor Stichting Kinder Vakantie Activiteitenondersteuning, een organisatie waar de andere organisaties die een kindervakantie activiteit of sport evenement organiseren van profiteren. De SKVA is door de belastingdienst na een nauwkeurig onderzoek toegelaten als ANBI gedelegeerde. D.w.z. dat er minimaal 85% van alle inkomsten naar de kinderen gaat als Algemeen Nut Beogende Instelling. Dus ook naar uw kinderen of die kinderen van uw naaste. Ga naar de website www.detelefoongids.nl/mijngoededoel; ga naar regio 34 en vul de velden in en stem op de SKVA omdat wij geen subsidie krijgen, of ooit hebben gekregen maar toch ons werk t.b.v. de jeugd zo laagdrempelig als mogelijk willen blijven doen.’
Meer info over de SKVA kunt u ook verkrijgen via hun website: www. Speelwereld.nl.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks