Spetterend Koffieconcert

 

Zondag 15 november is er weer een prachtig koffieconcert in de Dorpskerk aan de Achterweg

Het concert past zoals altijd prima in de traditie van de Stichting Koffieconcerten. Het programma bestaat uit een optreden van het ensemble van Léon Zwijgers en Musicalkoor Happy Together.

Happy Together is een enthousiast koor uit Spijkenisse dat zich voornamelijk richt op film- en musicalrepertoire. Het musicalkoor is in 2005 opgericht en is dus nog jong. Het koor zit vol plannen en ideeën voor de toekomst. Zo wordt er hard gewerkt aan een groot optreden aan het eind van 2009 en ook zijn er plannen om een cd op te nemen. Het koor staat onder professionele leiding van Suus van der Linden.

Zij nemen ons mee in de populaire wereld van de musical met werken uit onder andere de West Side Story en The Sound of Music.

Als tweede wist men het ensemble van Léon Zwijgers vast te leggen. Léon Zwijgers op klarinet, Lisa Eggen op altviool en Liesbeth Eggen op piano nemen u mee naar de klassieke wereld van Mozart en Schumann. Dit professionele en talentvolle ensemble is afkomstig uit de Hoeksche Waard en treed daar met enige regelmaat op. Bijzonder in dit ensemble is dat moeder en dochter Eggen op zondag 15 november gezamenlijk optreden.

Als u zelf mee wilt werken aan de organisatie van deze cultuurmiddagen in Hoogvliet meldt u dan aan als vrijwilliger. De stichting zoekt op dit moment een secretaris die het bestuur komt versterken. Met uw aanmelding zorgt u er voor dat de Stichting Koffieconcerten haar bijdrage kan blijven leveren aan het culturele aanbod in Hoogvliet.

Tot slot, alle concerten beginnen om 14.00 uur. De deuren van de Dorpskerk gaan om 13.30 uur open, en als u zeker wilt zijn van een plaats in de kerk zorg dan op tijd aanwezig te zijn want: Vol is Vol.

Voor verdere informatie over de concerten of als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger dan kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter van de stichting, Ronald van Dijk. Telefoon 0186602644.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks