Mooie ruilmiddag

 


Sneeuwwitje ruilmiddag en bijzondere dwergenverkiezing bij Albert Heijn XL

Op woensdag 18 november is de Albert Heijn aan de Kinheim 305 ( Binnenban) het toneel van een ruilmiddag die helemaal in het teken staat van het wereldberoemde sprookje ‘Sneeuwwitje en de zeven dwergen’. Alle enthousiaste verzamelaars kunnen hier tussen 14.00 en 17.00 uur Sneeuwwitjes en prinsen met elkaar ruilen om zo hun verzameling compleet te maken. Daarnaast kunnen kinderen prachtige prijzen winnen tijdens een spannende dwergenverkiezing.

Naast Sneeuwwitje kunnen klanten veertien andere sprookjesfiguren verzamelen die een rol spelen in het bekende sprookje van de gebroeders Grimm. Dat zijn de Prins, de boze Koningin, maar natuurlijk ook de zeven dwergen: Doc, Sleepy, Happy, Grumpy, Sneezy, Bashful en Dopey. Uiteraard ontbreken ook de jager en de dieren uit het bos niet.

Bijzondere dwergenverkiezing
Als extra activiteit wordt in deze AH XL- winkel deze dag een spannende zoektocht gehouden naar de mooiste zeven dwergen. Alle kinderen die in de buurt van een AH XL wonen, worden opgeroepen zich als één van de zeven dwergen te verkleden en het welbekende liedje ‘Hé, ho hé ho’ ten gehore te brengen. De kinderen die hun rol met de meeste overtuiging weten te spelen, maken kans op één van de vele fantastische prijzen.

Collector’s items

Alle vijftien figuren uit het sprookje zijn inmiddels felbegeerde collector’s items. Sinds de aftrap van de actie van Albert Huijn op 26 oktober vliegen ze in hoog tempo de winkels uit. Miljoenen zakjes met sprookjesfiguren vonden tot nu toe hun weg naar talloze jonge en oudere verzamelaars die alles op alles zetten om hun sprookjesachtige verzameling compleet te maken.

 

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks