Informatieavond bewoners Stadshart

 

 

Op dinsdag 3 november organiseert de deelgemeente een informatieavond voor alle bewoners van het Stadshart. Tijdens deze avond komen de ontwikkelingen rondom de realisatie van het Stadsplein en de Groene Kruisweg aan de orde.

Met ingang van 23 oktober 2009 is ook de termijn gestart waarbinnen bezwaar kan worden ingediend tegen de bouwvergunning voor de realisatie van de bebouwing op het Rijkeeplein. De deelgemeente heeft deze bouwvergunning op 19 oktober 2009 verleend aan Leyten Bouwplanontwikkeling B.V. Het bouwprogramma omvat drie gebouwen en een parkeergarage.
Deelgemeente Hoogvliet nodig u van harte uit aanwezig te zijn op de bewonersavond.
Informatieavond Stadshart Informatiecentrum Sprong 10 Aanvang 20.00 uur (inloop 19.30 uur)

Tijdens de informatieavond zullen projectleiders van de dS+V en van Leyten Vastgoedontwikkeling B.V. aanwezig zijn. Vanzelfsprekend is er ruim de gelegenheid om vragen te stellen. Alle vragen worden beantwoord en achteraf krijgt u een verslag van de avond thuisgestuurd.

In verband met de organisatie van de avond verzoeken wij u wel om uiterlijk maandag 2 november aan te melden. Dit kan via e-mail communicatie@hoogvliet.rotterdam.nl of telefonisch via (010) 472 66 11.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks