Oosterse middag/ gezondheidsplein

 

 

Op zondag 8 november 2009 bent u van harte welkom op de Oosterse middag
die georganiseerd wordt door het De Korte Sport- en Gezondheidsinstituut.


Deze middag staat geheel in het teken van oosterse disciplines en gezondheid en duurt van 13.00 – 17.00 uur. Ook is er ruimte gereserveerd voor het opzetten van een gezondheidsplein. Op dit plein kunt u zich oriŽnteren op het gebied van gezondheid in de breedste vorm. Zij willen u deze middag bekend maken met Qigong, een traditionele Chinese kunstuiting waarin het samenspel tussen lichaamshouding en ademhaling de geestelijke balans bewerkstelligt. Ook zult u kennismaken met Tai Chi en Body Balance. Disciplines die overeenkomen met de primaire behoeftes van de mens zodat de gezondheid verbeterd wordt u krijgt les van Chris de Korte, Corrie Stam, Levine Vuijk en Monique Overgaauw.

Op het Gezondheidsplein zullen enkele therapeuten vertegenwoordigt zijn. Onder andere een acupuncturiste, Dr. C.A. Sinay . Zij informeert belangstellenden over de heilzame werking van acupunctuur zodat lichaam en geest weer in balans en harmonie komt.

Ook maakt u kennis met Klassieke Shiatsu massage door Yvonne Heijberg. Een vorm van massage die erop gericht is preventief te werken ter voorkoming of verergering van klachten.

Verder kunt u zich laten informeren door Anne Marie van Ewijk, voedingsdeskundige en diŽtiste van diŽtistenpraktijk De Groene Appel. Ook Fysiotherapie Middenbaan-Zuid zal aanwezig zijn.

Kortom, tijdens deze middag kunt u actief deelnemen aan de oosterse disciplines en zich oriŽnteren op allerlei gezondheidsvlakken. Dit alles onder het genot van gezonde oosterse hapjes en drankjes.

U kunt zich voor deze middag inschrijven bij het De Korte Sport- en Gezondheidsinstituut, uiterlijk vůůr 2 november 2009. Er kunnen maximaal 40 personen deelnemen. De kosten bedragen 25,- euro wanneer u geen lid bent. Dit bedrag vervalt wanneer u zich inschrijft voor een van de Qigong, Tai Chi of Body Balance lessen.

Ook voor meer informatie en vragen kunt u hen bellen. Dit kan telefonisch op 010 4163473 of via email info@ dekorte.nl. Uiteraard kunt u ook altijd even binnen lopen.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks