Uitslagen zaalvoetbal

 

 


De gespeelde wedstrijden op vrijdag 16 oktober

Young Talents – Securitas; 5-3

Underdogs - SC Connection; 5-0

MZP Vierambachten – Securitas; 4-0

NHB – Eimskip; 2-3

Alex Computers – Optifit; 7-1

The Bull Eyes - Vn Boys; 0-4

De eerste wedstrijd was voor het team Young Talents tegen Securitas, laatstgenoemde is een team dat vorig seizoen zijn entree maakte en toen een andere samenstelling van spelers bevatte.

Met de nieuwe samenstelling loopt het niet zo als het lopen moet en ze hebben dus ook nog met probleempjes te kampen zoals het samenspel, de uiteindelijke afmaking bij een goede aanvalsactie. Met inmiddels vier gespeelde wedstrijden liep ook deze op verlies uit.

Daar tegenover wederom de nieuwkomer Young Talents met opnieuw winst voor dit team.
Securitas moest nog een competitie spelen deze avond tegen MZP Vierambachten die vorig seizoen speelde onder de naam DCS en de titel weggaf op doelsaldo aan Eimskip. MZP Vierambachten draait lekker en wist ook de gespeelde wedstrijd van deze avond in winst om te zetten en heeft dus vier wedstrijden met winst staan.

Het team Eimskip, wat vorig seizoen wel een titel pakte draaide de avond op volle kracht en wist de winst mee te nemen, na eerst een aantal wedstrijden niet lekker te hebben gespeelt en dus belangrijke punten heeft laten liggen in het begin seizoen.

Alex Computers mocht vanavond aan de bak tegen Optifit, een verrassende nieuwkomer bij SZH, echter Alex Computers was beter op krachten als de vorige wedstrijd en zette duidelijk het visitekaartje neer in de hoofdklasse A. Een duidelijk overwinning voor Alex Computers die vorig seizoen met een aantal titels er net naast zat, zit er voorlopig goed in, dit zou wel eens een titel op kunnen leveren maar het seizoen duurt nog even en de bal is ten alle tijden rond. Maar met de inzet die deze avond werd neergezet moeten ze wel een heel eind kunnen komen.

De laatste wedstrijd was voor de VN Boys die zeer verrassend startte dit seizoen met winst op een titelhouder vorig seizoen in de hoofdklasse A.

Ook dit keer zette dit team hun spelletje neer en wist The Bull Eyes een nieuwkomer bij SZH op zijn plek terug te zetten en maakte dus duidelijk het verschil in de wedstrijd.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks