Wil Poot-Bakker exposeert

 

Vanaf 21 oktober tot 11 december exposeert Wil poot-Bakker uit Hoogvliet haar aquarellen in het Ruwaard van Puttenziekenhuis in Spijkenisse. Wil tekent en schildert al vanaf 1994 en is inmiddels een bekwaam aquarellist.

Zij heeft zichzelf de techniek eigen gemaakt door het volgen van lessen bij verschillende kunstenaars. Wil schildert graag zeegezichten en landschappen, en haalt vooral haar inspiratie uit de verschillende weersomstandigheden, met zijn fantastische kleuren op elk moment van de dag. De meeste werken schildert zij van foto’s, zij probeert de sfeer over te brengen door naar de zee te gaan en het gevoel op haar in te laten werken en zo over te brengen op haar werk. Zij interesseert zich tegenwoordig ook voor het werken met acryl of een combinatie ervan.

Ook hiervan zijn enkele werken te bewonderen. Wilt u meer van haar werken zien neem dan een kijkje op haar website www. wilpootbakker.exto.nl. Hebt u interesse in haar werk neem dan contact met haar op 0104160031 of 0649892136

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks