Stichting Justin en Caithlin

 

 

Omgekomen kinderen zetten zich in voor de vrienden van Sophia

Op 17 oktober zal Stichting Justin en Caithlin een benefiet organiseren ten bate van de vrienden van Sophia. Dit doel is uitgekozen omdat hier onze dierbaren zijn overleden. Justin en Caithlin mochten maar 4 en 3 jaar worden en kwamen om door brand. En om toch nog iets positiefs uit hun verlies te halen wordt uit hun namen dit benefiet georganiseerd.

De ouders: ‘We hopen dan ook dat de zaal uitverkocht zal worden, zodat de vrienden van Sophia meer onderzoek kunnen doen naar ziektes van kinderen. Op dit benefiet zullen diverse artiesten vrijwillig zingen voor dit goede doel.’

Artiesten zoals Peter van Doren, Johan de Gelder, Richie Loman en Bob Offenberg en nog veel meer, zullen een spectaculair optreden geven in Sporthal Hoogvliet aan de Othelloweg 175. Er zijn ook een paar optredens die nog een verassing blijven.

Het geheel zal geopend worden door dansschool Marleen met een prachtige dans en dit zal worden gepresenteerd door Roel Pot. Kaarten zijn verkrijgbaar via de website http://www.stichtingjustinencaithlin.nl of aan de deur. De kaarten kosten 15 euro per persoon en de zaal is open om 18.00. Let op, voor elke 25ste bezoeker zal er een verrassingspakketje zijn. Deze benefietavond gaat beginnen om 18.30 tot 01.00 uur. Tevens is het mogelijk om kaarten telefonisch te reserveren op het stichtingnummer 010-8420702. Ook kunt u de kaarten kopen op de Janswaal 69 en de Roerdomp 8. Hier wonen de mensen die deze avond organiseren. Voor meer info over het benefiet en artiesten zie de site van de stichting. Zij hopen dat hun doel massaal wordt gesteund.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks