Hoogvliet Gezond

 

 

Gezonde leefstijl hoog op de Hoogvlietse agenda
Woensdag 7 oktober lanceerde deelgemeente Hoogvliet de Leefstijl-rubriek “Hoogvliet Gezond“. Ter gelegenheid van dit moment maakten wethouder Peter Lamers en Marianne van der Ham, portefeuillehouder Welzijn, samen een gezonde reuzencocktail. Diėtiste Annemarie van Ewijk voorzag hen van advies. De rubriek ‘Hoogvliet Gezond’ verschijnt wekelijks op de deelgemeentepagina en brengt op een laagdrempelige manier tips voor en informatie over een gezonde leefstijl.

‘Hoogvliet Gezond’ is onderdeel van het pilot project “Een gezond(er) Hoogvliet“. Doel van het project is om op praktische wijze te werken aan de bewustwording over een gezonde(re) leefstijl. Middelen die hierbij ingezet worden zijn: de leefstijlkar, leefstijlworkshops en mogelijkheden om gezonde leefstijlen uit te proberen zoals sporten en kookworkshops. In de afgelopen vier maanden hebben zich al 200 Hoogvlieters aangemeld voor diverse sportlessen. Ook de kookworkshops zijn druk bezocht.
Voor Lamers en Van der Ham is het project een belangrijk agendapunt. De wethouder sprak zijn steun uit voor de plannen van de deelgemeente om te blijven investeren in een gezonde leefstijl. “Ik ben pas tevreden wanneer iedere Hoogvlieter fit is…“, aldus Marianne van der Ham, ‘…de wekelijkse rubriek is een middel om daarbij te helpen.’

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks