Uitslagen Zaalvoetbal
 

 

De uitslagen van de op vrijdag 9 oktober gespeelde wedstrijden

Young Talents – Spijkerboys; 8-3

Rapido - Veira Boys; 1-3

BZT1 - Tech Maro; 4-2

NHB – Spijkerboys; 6-1

Alex computers - The Bull Eyes ; 4-2

SC Connection – Optifit ; 6-3

Deze avond moest het team van de Spijkerboys tweemaal aan de bak voor de competitie, dit in overleg met het team na uitval van een team met nogal wat blessures, die volgende week dan wel aan de bak gaan.

De eerste wedstrijd was tegen de Young Talents een nieuwkomer en met nog vrij jonge spelers hierin. Een team wat verassend speelt in de competitie en het tot nu toe nog steeds goed doet en alles op winst wist te zetten, met deze wetenschap was het dan ook niet gemakkelijk voor het team van de Spijkerboys, die na een aantal wedstrijden nog niet echt in hun spel zitten. De Young Talents gingen direct goed van start en wisten de acties goed af te maken ondanks dat de Spijkerboys hun best deden.
Ook de 2e wedstrijd voor de Spijkerboys ging niet lekker en ook hier pakte de tegenstander in dit geval NHB de winst mee naar huis.
De Veira Boys pakten de winst bij Rapido, dit na een moeilijk wedstrijdje, ook zij zaten niet goed in het spel en vele acties werden dan ook niet goed afgemaakt in het doel van Rapido, laats genoemde was niet eens compleet en moest met invallers aan de slag, ook hier blessureleed.

Tech Maro, ook een nieuwkomer in de competitie met jonge spelers die maar al te graag willen, ondanks het verlies tegen BZT1 speelden de jongens zeer goed en verdienden dan ook de pluim. Alex Computers was er na enkele vrijdagen onderbreking ook weer bij en mochten aan de bak tegen de nieuwkomer The Bull Eyes. Altijd lastig zo’n tegenstander waar je niet de in en de outs van weet en dus voluit aan de bak moet gaan. Voor de Bull Eyes ook lastig en daarbij komen voor hen ook het samenspelen en uiteraard de regels nog eens om de hoek kijken. Een makkie was het zeker niet voor Alex Computers, ze pakten wel de punten maar of ze nou echt goed in het spel zaten mag met vraagtekens worden ingevuld. Ook de laatste wedstrijd was bij SC Connection die al enkele seizoenen meedraait in de hoogste klasse nog niet top. Ook dit team zit nog niet goed in het spel, wel mochten ze de punten mee naar huis nemen, al was Optifit geen gemakkelijke tegenstander voor SC Connection. Voor een aantal teams direct volgende week weer nieuwe kansen.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks