Koffieconcerten van start

 

 


Stichting Koffieconcerten gaat weer spetterend van start

Het programma seizoen 2009 - 2010

Zondag 18 oktober is het weer zover, het seizoen 2009 - 2010 van de Stichting Koffieconcerten gaat weer van start. De stichting pakt meteen groots uit, want op18 oktober verzorgt de Politie Harmonievereniging Hermandad uit Rotterdam, onder leiding van Sebastiaan Hettema het gehele programma. En dat belooft een spetterend en afwisselend concert te worden.

Het bestuur van de Stichting koffieconcerten slaagde er ook dit jaar weer in om een gevarieerd programma voor u te organiseren. Op 15 november treedt het Musicalkoor ‘Happy Together’ uit Spijkenisse op, samen met het ensemble van klarinettist Leon Zwijgers uit de Hoeksche Waard.

Ze zetten de traditie van het nieuwjaarsconcert, met oliebollen en glühwein, ook in 2010 voort met een bijzonder optreden van het NEVA Ensemble uit Sint Petersburg. Ieder jaar weer vraagt het publiek dit veelgevraagd en gewaardeerde ensemble weer terug en zij zijn er trots op dat dit ook op 10 januari 2010 weer gelukt is.
Op 14 februari 2010 treden het Rozenburgs Dameskoor en het Blazersensemble La Spiritata uit Nijmegen op.

De organisatie: ‘Zondag 14 maart 2010 hebben wij een primeur want dan treedt het Accordeon Orkest ‘Harry van Weezel’ uit Vlaardingen op. Gecombineerd met het Zangensemble ‘Shine’ belooft ook dat een bijzonder concert te worden.

Vorig jaar stond ons slotconcert in het teken van de Big Band. Ook dit jaar zochten wij naar een aansprekend thema voor ons slotconcert en vonden dat in de operette. Wij zijn blij om op 18 april 2010 de Havenstadoperette uit Rotterdam te verwelkomen. Zij zorgen voor een programma waar alle operetteliefhebbers uit Hoogvliet en omgeving aan hun trekken gaan komen. Cultuurliefhebbers of Hoogvlieters die graag naar goede muziek luisteren, noteer deze data in uw agenda en bezoek onze concerten. Immers de concerten kunt u gratis bijwonen en, het hoort bij de naam van de stichting, de koffie staat in de pauze op u te wachten. Als u zelf mee wilt werken aan de organisatie van deze cultuurmiddagen in Hoogvliet meldt u dan aan als vrijwilliger. Wij zoeken op dit moment een secretaris die het bestuur komt versterken. Met uw aanmelding zorgt u er voor dat wij het een bijdrage kunnen blijven leveren aan het culturele aanbod in Hoogvliet.

Tot slot alle concerten beginnen om 14.00 uur. De deuren van onze dorpskerk gaan om 13.30 open, en als u zeker wilt zijn van een plaats in de kerk zorg dan op tijd aanwezig te zijn want: Vol is Vol!
Voor verdere informatie over de concerten of als u zich wilt aanmelden als vrijwilliger dan kunt u altijd contact opnemen met de voorzitter van de stichting, Ronald van Dijk. Telefoon 0186602644.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks