Hoogvlieters genomineerd voor Nationale Korfbalverkiezingen

 

De Nationale Korfbalverkiezingen worden dit jaar na de openingswedstrijd van de Lotto Korfbal League gehouden. In de openingswedstrijd nemen DOS’46/Engeldot en Dalto het tegen elkaar op in sporthal de Eendracht.
De wedstrijd wordt op vrijdag 20 november om 20.00 uur gespeeld.
Daarna worden de winnaars van de Korfbalverkiezingen bekend gemaakt en worden de prijzen uitgereikt.
In elke categorie zijn er 3 genomineerden geselecteerd voor de volgende categorieŽn: scheidsrechtersduo van het jaar, coach van het jaar, ploeg van het jaar, speler en speelster onder de 23 jaar en speler en speelster (senioren) van het jaar.

In de categorie spelers jonger dan 23 jaar zijn 2 Hoogvlieters genomineerd en wel:
Johannis Schot (begon zijn korfbalcarriŤre bij RWA en speelt momenteel bij DeetosSnel/Volhuis),
Raymond Witvliet (begon zijn korbalcarriere bij Nikantes en speelt momenteel bij Fortuna/MHIR).
De derde genomineerde is Friso Boode van Nic./Alfa-college. Raymond begon met korfballen bij Nikantes na een schoolkorfbaltoernooi van Nikantes en groeide door tot succesvolle speler in de Lotto Korfbal League.
In de Rotterdamse korfbalmaand november 2009 kunnen alle basisschoolkinderen gratis komen korfballen bij Nikantes in het MFC Boomgaardshoek, Akkerwinde 1 (naast de Bas van der Heijden).
Op de dinsdag van 18.15-19.15 uur en op de donderdag van 18.00-19.00 uur. Voor meer informatie over Nikantes kunt u kijken op www.nikantes.nl of terecht bij secretaris Enrico Stout (06-10747638).

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks