Video Club LUX staat weer op scherp

 


Na een zonnige vakantieperiode gaan de leden van de Hoogvlietse Video Club LUX er weer volop tegenaan

Op 15 september is Lux weer begonnen met haar gezellige en laarzame clubavonden. Natuurlijk werd er flink nagepraat over de vakantie en de meeste leden hadden uiteraard ook de camera meegenomen.
Er is een groot verschil tussen losse stukjes film die van de hak op de tak springen en een film die met zorg is samengesteld en een goed beeld geven van bijvoorbeeld uw vakantiebelevingen.
Het is daarom dat de Hoogvlietse Video Club LUX ontstaan is, men wil zich steeds verder bekwamen in het goed filmen, monteren en eventueel geluid en teksten toe voegen.
Onder de leden zit heel veel kennis en ervaring en zo kan men elkaar royaal voorzien van tips en trucs om een prachtige film te maken, al dan niet met dure apparatuur.
Mocht u ook graag ‘filmen’ en eindelijk eens de kijkers van uw film langer dan vijf minuten geboeid willen laten genieten van uw escapades, dan is het tijd om eens een kijkje te brengen bij deze videoclub.
U kunt veel leren, niet alleen over het monteren van uw familiefilms of die enorm mooie vakantie in een warm land, maar misschien kunt u zelfs wel een heuse speelfilm maken?
En er is nog plaats voor nieuwe leden, zowel dames als heren. U vind hen vanaf 13 oktober a.s. om de 14 dagen op dinsdagavond in zaal ‘De Haven’ Emmastraat 9 in Poortugaal. Aanvang 19.30 uur tot 22.30 uur.

Voor meer info: tel. 010- 4164616, of 010- 5016605 en 010- 4384259.

J.K.


 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks