Binnenban in feeststemming

 

 

Nazomer Festival in Winkelcentrum Hoogvliet

Aanstaande zaterdag, 3 oktober, wordt in winkelcentrum Hoogvliet opnieuw een gezellig en sfeervol festival gehouden. Tijdens het Nazomer festival zal het winkelcentrum bruisen van de activiteiten.

Proeverij van de vers winkeliers
Een festival zonder hapjes is niets moeten Multi-Vlaai, Grootslagerij Rijnmond, Bakker Voskamp en Kippie gedacht hebben. Op het plein voor Etos laten zij de bezoekers van het festival proeven van allerlei lekkernijen. Vind u het lekker dan zijn deze winkeliers ter plaatse vertegenwoordigd met een kraam met daarop alle hapjes die in de proeverij worden aangeboden.

Big shopper met inhoud voor 5,00 euro!
Spectaculair onderdeel van het festival is de verkoop van een big shopper tas die gevuld is met een aantal leuke artikelen van de winkeliers van het winkelcentrum. Dat de felrode tas wordt gesponsord door supermarkt BAS van der Heijden is duidelijk te zien maar wat er in de tas zit is een verrassing. Het enige wat de winkeliers daarover verklappen is dat de waarde van de tas met inhoud vele malen hoger is dan de 5,00 euro die de klant ervoor zal betalen.

Veel gezelligheid in tenten en bij kramen
In het Hoogvlietse winkelcentrum zijn tijdens het festival weer een groot aantal tenten en kramen te vinden waar gezellige activiteiten georganiseerd worden. Sportinstituut de Korte geeft meerdere Zumba demonstraties en Hoogvliet Totaal is op zoek naar nieuw talent zowel op zanggebied als op het gebied van presenteren.

De Wegenwachter op het ANWB plein
Voor sommige mensen heeft alles wat met auto’s te maken heeft weinig geheimen. Mooi voorbeeld hiervan is de Wegenwachter. Hij komt samen met zijn auto naar ANWB Hoogvliet.
Wanneer u dan toch bij de Wegenwacht bent, loop dan even binnen bij ANWB Hoogvliet want zij hebben leuke aanbiedingen.

Zie winkelcentrum-hoogvliet.nl
Winkelcentrum Hoogvliet heeft een prachtige website waar alle info staat over het Nazomer Festival (winkelcentrum-hoogvliet.nl/nieuws). Op deze site vindt u ook alle informatie over de gevestigde winkels, de laatste nieuwtjes en de data voor de koopzondagen.

 

<<< terug naar voorpagina

 











Free Web Counters
Cheap Notebooks