IBP receptie werd sfeervol

 


Een mooie terugblik tijdens de receptie t.g.v. het 25 jarig bestaan van de IBP Hoogvliet

Een leuk en niet alleen politiek onderonsje vond afgelopen zaterdag 19 september plaats in het gebouw van het Historisch Genootschap.
Het IBP (Initiatiefgroep Boomgaardshoek en Platen) bestaat 25 jaar en dat is best een mooie prestatie te noemen. IBP is in Hoogvliet de lokale partij die, anders dan veel landelijke partijen, zich volledig kan richten op hun werkgebied, Hoogvliet dus. Op dit moment is het dagelijks bestuur in Hoogvliet in handen van het IBP en de Hoogvlietse tak van het CDA.
Ooit ontsproten uit ontevredenheid ten aanzien van het bestaande politieke klimaat probeert het IBP nog steeds verbeteringen te bewerkstelligen voor de bewoners van Hoogvliet.

Dichtbij
Dat het IBP graag dichtbij de bewoners staat bleek ook tijdens de receptie vorige week. Talrijke burgers, zonder politieke hechtingen, kwamen een kijkje nemen en de speech aanhoren van de fractievoorzitter Edwin Smid. Het werd een mooie bijeenkomst waar in een informele sfeer kon worden nagepraat over het verleden maar waar ook reeds de pijlen naar de toekomst schotklaar stonden.
Het slogan ‘Wij zullen en gaan het anders doen!’ blijkt geen loze kreet, vaak is gebleken dat deze partij de dingen anders aanpakt en heel vaak leiden tot positieve resultaten.
Tekenend voor de opzet van het IBP waren de slotwoorden van de speech van de fractievoorzitter: ‘Het echte talent zit bij de burgers. Aan hen vanmiddag een warme omhelzing! Tot hen vanmiddag dan ook het laatste woord,…Hoogvlieters bedankt.’
J.K.

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks