Hans komt weer kijken
HansE Trofee

 


Grandioze avond als jaarlijks eerbetoon aan de vermaarde Hans E met talrijke topartiesten en voor het goede doel

Het is alweer een aantal jaren geleden dat Hans Eindhoven, organisator, artiest, autohandelaar maar vooral als vriend van Hoogvliet en de muzikale cultuur, onverwachts uit ons midden stapte.
Hans had een warm hart voor de minderbedeelden en was bij vele acties voor goede doelen steevast betrokken. Zijn laatste wapenfeit was de benefietavond voor de tsunami slachtoffers die maar liefst 5000 euro op bracht, een paar dagen later overleed hij.
Zijn vrienden, artiesten, familie, de Flamingo, de goede doelen en iedereen die ooit met Hans in contact was gekomen vond dat deze kleine grote man elk jaar verdiende om in het zonnetje gezet te worden.
Het gevolg was dat er vorig jaar een fenomenale avond op touw werd gezet in partycentrum Flamingo, zijn tweede ‘thuis’.
Ook dit jaar gaat er zo’n avond plaatsvinden, nog mooier, nog meer artiesten en nog intenser nagenieten van de vruchten die Hans ooit voeding gaf.

Hans E Trofee
Aanstaande zaterdagavond 26 september zullen de artiesten alles uit de kast halen om Hans, maar vooral het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen. Ja ook Hans, want velen ‘weten’ dat Hans ergens glimlachend toekijkt.
Bekende namen zullen de zaal vullen met welluidende klanken, herinneringen, emoties maar vooral vermaak. Artiesten als Soraya, Lytse Hille, Wim van Beijeren, Ton Taxi, Erica, Frans, Anja, Grace en The Aljoy’s zullen samen met de coverband Lapre garant staan voor een spetterende avond.

Goede doel
Het hoorde bij Hans, het goede doel steunen, alles wat hij organiseerde had iets te maken met helpen, dat hoorde bij de man die zelf nooit klaagde als het hem tegenzat. Ook Manny, zijn echtgenote stond altijd achter hem en zal op deze avond natuurlijk aanwezig zijn. Manny was naast echtgenote ook een schrijfster van diverse muziekwerkjes die, ook al weer voor het goede doel, grote of kleinere successen werden.
Wat het goede doel aanstaande zaterdag is kan nog niet met zekerheid gezegd worden, dat wordt op de avond mede door de bezoekers bepaald.
De entree voor deze spectaculaire avond is slechts acht euro, en dat is echt niet veel voor al die artiesten, het goede doel en natuurlijk een hele avond entertainment in de breedste zin des woord.
Om 19.30 uur gaan de deuren open van de Flamingo aan de Lengweg 150. Voor meer info kunt u ook kijken op www. flamingo-hoogvliet.nl en voor een mooie terugblik op Hans Eindhoven kunt u kijken op www. komtgoedmienjong.nl.
Tekst- foto’s: Jan Koopmans

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks