Vijf jaar slagerij Rijnmond

 


Hoewel reeds 30 jaar lang op deze plaats een slagerij is, bestaat dit jaar Groot Slagerij Rijnmond 5 jaar

Binnenban 184, een plek op het Winkelcentrum Hoogvliet waar al sinds jaar en dag vers vlees en vleeswaren gehaald kunnen worden. John van Wijngaarden werkt er al die tijd al en als vakman weet hij hoe er met vlees moet worden omgegaan. Vijf jaar geleden werd de zaak overgenomen door Groot Slagerij Rijnmond en vorig jaar werd John er de eigenaar van.
Vijf jaar een slagerij met een onconfessioneel concept, want de hakblokken en gehaktmolens ziet de klant niet meer, maar ze zijn er zeker nog wel. Ambachtelijk met vlees omgaan en weten wat je er mee kunt doen, John en zijn medewerkers weten dondersgoed wat de klant wil en hoe vlees hoort te zijn. Elke dag vers vlees, en vers is dan ook vers bij Rijnmond, want de klant proeft het en heeft behoefte aan een goed stuk vlees.

Dat moeten we vieren
Natuurlijk is zo’n jubileum een moment om bij stil te staan maar zeker ook om de klanten mee te laten genieten van dit feit.
De slagerij Rijnmond heeft daar iets leuks voor bedacht. U kunt bij deze slagerij een stempelkaart krijgen waar vijf stempels op passen. Heeft u de kaart vol dan krijgt u een kersverse en overheerlijke halve vlaai van Multi Vlaai, eveneens op de Binnenban. Elke keer als u tien euro heeft besteed bij Slagerij Rijnmond dan ontvangt u een stempel. De actie duurt nog tot 12 oktober aanstaande.

Over Slagerij Rijnmond
Kersvers wordt het vlees aangevoerd waarna een team slagers in de zaak het bewerken tot prachtige stukken die direct in de koelvitrines terecht komen. Het vlees wordt hygiŽnisch verpakt en het exacte gewicht alsmede de kwaliteit komt er op te staan zodat de klanten weten wat ze kopen. Door de speciale transparante folie kan men trouwens de kwaliteit ook goed beoordelen. Het vlees is van een bijzonder goede kwaliteit, aldus de enthousiaste John van Wijngaarden. ‘Het is altijd kersvers en alleen de mooie en goede stukken komen bij ons in de zaak terecht. Op ambachtelijke wijze versnijden we de grote delen tot hoeveelheden die wenselijk zijn voor de klant. Er is ons veel aan gelegen het product zo eerlijk mogelijk aan de klant te presenteren want uiteindelijk wil iedereen graag een heerlijk stuk vlees op tafel.’ Door de efficiŽnte werkwijze kan Groot Slagerij Rijnmond met sterk concurrerende prijzen werken. De prijzen liggen ver onder het gemiddelde en dat terwijl de kwaliteit er ver boven is.
Groot Slagerij Rijnmond kunt u vinden in Winkelcentrum Hoogvliet aan de Binnenban 184, telefoon: 010 4161165.
Tekst: Jan Koopmans

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks