Beter niet bij Bol maar gewoon de boekhandel


Een maand of wat geleden kocht ik bij Bol.com een software cd.
Wij hebben het afgelopen jaar voor kapitalen gekocht bij dit bedrijf.
Die software cd was niet goed, die werkte niet.
Dat kan altijd gebeuren want software is nu eenmaal kwetsbaar.
Niet getreurd, hij kan gewoon terug gezonden worden, je krijgt dan een nieuwe of restitutie van het aankoop bedrag (ex de verzendkosten, die ben je kwijt).

Ik heb de cd netjes weer ingepakt en een duidelijke omschrijving van de klacht bijgevoegd.
Ook heb ik met de hoofdleverancier contact opgenomen, deze vertelde me dat Bol die cd niet  had mogen verkopen omdat de support er niet meer op zit.
Na weken wachten zonder ook maar enig teken van leven van Bol punt com hebben we maar eens een telefoontje gepleegd.
Aardige meneer hoor, niks bijzonders aan te merken op die geprogrammeerde medewerker.
Ik had die cd als pakketpost moeten verzenden en niet met de reguliere post, want zij wensen dat nu eenmaal...................
Nadat ik mijn afgezakte broek weer had opgehesen heb ik besloten voortaan niks meer bij Bol punt com te kopen maar gewoon naar de boekhandel te gaan, daar kun je gewoon naar binnen stappen, het product bekijken en als het niet goed is wordt het met een glimlacht geruild.
Dus  mocht iemand mijn kapotte cd thuis gestuurd krijgen, want ze verkopen vast mijn cd weer, zonder terug te betalen, dan wens ik de koper veel sterkte met dit bedrijf.
Ik heb mijn eega opgedragen voortaan al haar boeken te bestellen via de plaatselijke boekhandel. Hoewel ze vele tientallen boeken kocht bij Bol, ik wil niet dat ze dat nog doet, ze verdienen het niet.

 

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks