Weer een SkatenNight

 

 

Skate mee tijdens de gezellige en sportieve SkateNight Hoogvliet

De deelgemeente Hoogvliet organiseert in september de laatste SkateNight van dit jaar. Een stoere DJ-Truck leidt de stoet langs de mooiste plekken van Hoogvliet, waaronder de natuur van de Groene Gordel. Professionele instructeurs en verkeersregelaars begeleiden de skaters langs een aantrekkelijke en goed begaanbare route. De derde SkateNight van 2009 is op donderdag 3 september, start om 19.00 uur op het Festivalterrein de Heerlijkheid.

Het festivalterrein is aan de Herikweg/Venkelweg bij de Wijk Westpunt. Vanaf het winkelcentrum Hoogvliet steek je bij de deelgemeente de rotonde de Aveling over en rij je rechtdoor vanzelf naar het terrein.

Skates gratis te huur
Wil je meedoen maar heb je geen skates? Je kunt gratis skates lenen. Kom daarom wat eerder naar het festivalterrein om ze op te halen. Wees er wel snel bij want op = op.

Voor het hele gezin
De SkateNight Hoogvliet is aantrekkelijk voor het hele gezin. De sportbegeleiders passen het tempo van de tocht aan op de (jongste) deelnemers. Verder is er gratis water voor onderweg en rijdt er een bezemwagen mee.

Voorbeeldfunctie Briljantjes
De Hoogvlietse jongeren die meedoen aan het Briljantjes Project van de deelgemeente verzorgen een groot deel van de organisatie en de begeleiding onderweg. Deze enthousiaste jongeren worden door de deelgemeente gestimuleerd om hun talent te ontwikkelen. In ruil hiervoor zetten zij zich in voor activiteiten van de deelgemeente en vervullen zij een voorbeeldfunctie voor andere Hoogvlietse jongeren.

De SkateNight Hoogvliet is een initiatief van de deelgemeente Hoogvliet in samenwerking met S en R gemeente Rotterdam, Woonbron Hoogvliet, Vestia Rotterdam Hoogvliet, Rabobank, project Kindvriendelijkheid en Stichting Welzijn Hoogvliet. Mede dankzij de vrijwillige inzet van de Briljantjes, EHBO en vele anderen is de SkateNight Hoogvliet een succes en draagt bij aan de prima leefbaarheid van Hoogvliet.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks