Het gaat goed met Tweewieler De Gadering

 

De ASVZ , een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking opende vorig jaar een fietsenwinkel aan de Hoogvlietse Klompenmakerstraat.
In deze fietsenzaak werken de acht cliŽnten en de begeleiders van de buitendienst.
De buitendienst is een werk- en leertraject waarin de cliŽnten arbeidsmatig werk wordt aangeboden.
"Vanaf de opening tot heden is het continu druk geweest. Er zijn veel nieuwe en tweedehands fietsen verkocht en ook hebben we veel fietsen gerepareerd.

We merken dat de consument zich aangetrokken voelt om de weg te vinden naar onze fietsenwinkel en hiermee ons een warm hart toe dragen, ze vinden het schitterend dat juist deze doelgroep op deze manier deel kunnen nemen aan de samenleving. ( maatschappelijk verantwoord ondernemen. )

Dit jaar zijn er veel nieuwe ontwikkelingen tot stand gebracht bij Tweewieler De Gadering. Bijna is het zover dan komt Tweewieler de Gadering zelf met een racefiets TDG op de markt, deze is zelfontwikkeld door de begeleiders en hun cliŽnten.

De Tweewee ontwikkeld. "Een unieke, op maat gemaakte, fietsaanhangwagen. Het is een prachtig, volwaardig product geworden, mede gemaakt door mensen met een beperking.", vervolgt Van Gils. CliŽnten van de Barendrechtse ASVZ schildersgroep kunnen de wagen naar de wensen van de klant beschilderen.

Voorts gaat Tweewieler De Gadering zogenaamde opstapdagen voor het nieuwste model elektrische fiets van Puch, de Boost Plus, organiseren. "Dit model is afgelopen najaar op de markt gekomen en hebben we in huis gehaald omdat we ook fietsen voor ouderen willen verkopen." Fietsen op een elektrische fiets is tevens een soort gymnastiek, blijkt uit onderzoek. Elke dag een stukje trappen zorgt voor de benodigde dagelijkse lichaamsbeweging.

Tweewieler de Gadering . Klompenmakerstraat 69 3192 DD Hoogvliet

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks