Rommelmarkt over de rommel

 


Ondanks de werkzaamheden aan de Groene Kruisweg gaat de traditionele rommelmarkt in het jeugdgebouw naast de Dorpskerk gewoon door

De vrijwilligers hebben alles op alles gezet er weer een prachtige rommelmarkt van te maken. De rommelmarkt naast de Dorpskerk, in het voormalige jeugdhonk aan de andere zijde van de Groene Kruisweg, staat er om bekend goede spullen te leveren, alles is eerst goed nagekeken.
Er is weer van alles te vinden, maar dat weet de trouwe bezoeker inmiddels, je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er wel.
De vrijwilligers maken zich echter een klein beetje zorgen omdat veel mensen schijnen te denken dat het jeugdhonk onbereikbaar is. Dat is niet het geval, men kan er gewoon komen.
Een vrijwilliger: ‘Vanaf het parkeerterrein voor de Dorpskerk zijn wij, het jeugdgebouw aan de achterweg, te bereiken. Wij zullen zorgen dat U de weg kunt vinden via bordjes. Wilt u toch met de auto komen dan is de enige mogelijke weg via het pad dat aangelegd is voor de bewoners achterweg, dit is alleen te bereiken vanaf het centrum en u rijdt een klein stukje over het afgesloten gedeelte van de Groene Kruisweg.’
De rommelmarkt begint om 09.30 uur en is afgelopen om 13.00 uur.
Dus aanstaande zaterdag 29 augustus kunt u lekker rommelen en wellicht ontdekt u een originele Rembrandt tussen de boeken, kop en schotels, elektrische apparatuur etc.
Jan Koopmans

 

<<< terug naar voorpagina

 Free Web Counters
Cheap Notebooks