Verkeersbegeleiders gezocht

 


Motorrijders gezocht voor begeleiding wielerwedstrijd Zuid Hollandse Eilanden

Zaterdag 15 augustus wordt voor de 1e keer de wielerwedstrijd Zuid Hollandse Eilanden Tour georganiseerd. Deze wedstrijd, in het kader van de clubcompetitie, heeft een lengte van 160 km. De start en finish vinden plaats in Spijkenisse en de route loopt o.a. via Albrandswaard en Barendrecht richting Hoekse Waard om vervolgens via de wegen op Goeree Overflakkee terug te keren naar Voorne Putten.

Voor de begeleiding van deze wielerwedstrijd maakt de organisatie gebruik van motorrijders die als verkeersregelaar de wielerkaravaan zullen begeleiden.

De verkeersregelaars worden ingezet bij het (tijdelijk) afsluiten van kruisingen en voor het signaleren van gevaarlijke objecten in de route.

Voor aanvang van de wedstrijd krijgen de verkeersregelaars een instructie van de politie.
Van de organisatie ontvangen zij vooraf een overzicht van de door hen af te zetten kruisingen en / gevaarlijke objecten.

Verkeersregelaars ontvangen op de wedstrijddag een lunchpakket en na afloop een vergoeding. Aanmelden is tot en met zondag 26 juli mogelijk via telefoonnummer 0181-659454 ('s-avonds tussen 20.00 uur een 22.00 uur).

 

<<< terug naar voorpagina