Volgende week is er weer Plexat

 


Vanaf 20 juli draait Plexat, het zomervakantieprogramma van de Hoogvlietse speeltuinen op volle toeren

Op deze openingsdag staat de opening centraal die officieel rond 19.00 uur door de portefeuillehouder Marianne v/d Ham zal worden verricht. Op deze speciale dag mogen kinderen zich opgeven om een nachtje te blijven slapen op de speeltuin in je eigen tent of die van een vriendje of vriendinnetje. Iedereen is vanaf 10.00 elke dag welkom. Entree is gratis.

Plexat begint op speeltuin Zalmplaat aan de Hoekwant 30. Vanaf 20 tot 24 juli is het thema ‘Camping en water’. De georganiseerde activiteiten beginnen na 12.00 uur, maar vrijspelen mag altijd. Voor meer informatie 06-14407751.

Het voorlopige programma ziet er die week zo uit:
Maandag; Muziek en dans met Douriz, grote lampion bouwen, tentjes opzetten, springkussen, Sport en Spel, kikkerbad, schminken en traktatie. Om 19.00 uur is de officiŽle opening door Portefeuillehouder Marianne v/d Ham en volgt een optocht met lampionnen en muziek en kunnen de kinderen slapen op de speeltuin, natuurlijk nadat van het kampvuur is genoten.

Op dinsdag ziet het er eveneens leuk uit: Stokbrood bakken, skaten - waterfietsen - Aquabubbels -Kano’s bij het meertje, show van Havendienst, muziek en dans met Douriz, Sport en Spel, springkussen, traktatie en natuurlijk crea. muziek en dans Douriz, Sport en Spel, springkussen, modelboten vereniging, traktatie en wederom crea.

Op donderdag kan er worden meegedaan met Sport en Spel, springkussen, calamiteitendag/Peinemann, traktatie en crea.
De vrijdag, laatste dag op deze speeltuin is er een heuse Baja Beach Party met lekkere cocktail.
Voor een compleet overzicht en de agenda van Plexat verwijzen we u naar www.speelwereld.nl.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina