Jumbo in de Fuik

Het was groot feest vorige week in Winkelcentrum In de Fuik op de Zalmplaat, de tweede Jumbo in Hoogvliet opende haar deuren.
Leuke aanbiedingen, een lekkere gratis appeltaart en natuurlijk een trots personeel dat er zin in heeft, net als de klanten.
Het zonnetje deed ook z’n best toen de eerste klanten de nieuwe supermarkt bezochten, wat kon er nog fout gaan?
Het is een mooie zaak geworden, overzichtelijk en ruim, men kan er rustig de boodschappen uitzoeken, ook op spitsmomenten.

Versplein
Bij de supermarkt in winkelcentrum In de Fuik werken 120 medewerkers. Paradepaardje van de winkel is het versplein. Hier kunnen klanten terecht voor hun versproducten, zoals vers gesneden kaas, vleeswaren, groente, fruit en ambachtelijk bereid vlees. ‘Zo komt de unieke Jumboformule nog beter tot haar recht. De vakmensen op de afdeling zullen hun uiterste best doen de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn,’ aldus de trotse filiaalmanager Marco van Steenis. Bij de winkel is volop gratis parkeergelegenheid. De Jumbo Supermarkt aan de Wilhelm Tellplaats deed ook mee met alle acties. Andere acties worden aangekondigd door middel van huis-aan-huisfolders.

Jan Koopmans
Fotografie: Aad van der Voorn
(lees woensdag meer in Weekblad Hoogvliet)

 

<<< terug naar voorpagina