Gratis naar circus Althoff?

Er zijn geen vrijkaartjes meer!!!
 

Hoogvliet Digitaal gaf vrijkaartjes aan 50 Hoogvlieters- Pernissers

Het vermaarde circus Althoff strijkt woensdag 15 juli neer in Hoogvliet en blijft tot en met zondag 19 juli om iedereen te verblijden met heel bijzondere circusacts.
Circus Althoff verrijkt Hoogvliet met alweer een mooie aanvulling, naast de bekende feesten (Midzomer, Hoogvliet Festival, muziekevenementen, De Heerlijkheid, kermis etc.) maakt een circus Hoogvliet helemaal tot de plaats om te zijn.
Dit circus heeft tevens een heel bijzondere naam op het gebied van ook alweer bijzondere dieren. Twee jaar geleden was Althoff er ook, toen vielen de kamelen die een hapje gingen halen bij AH XL nogal op in het straatbeeld. Ook dit keer zullen deze dieren weer van de partij zijn, maar daarnaast zijn er nog diverse andere dieren die verbazingwekkende acts neer zullen zetten, u valt van de ene in de andere verbazing.

Heel spectaculair
Circus Althoff is een circus dat terug kan kijken op een jarenlange ervaring met diverse spectaculaire optredens van zeer professionele artiesten uit heel de wereld. Woordvoerder Andy Vreeman: ‘Een van de mooiste acts is dat van de ‘Troupe Fantasy’, acrobaten uit Roemenie die met hun springplankacrobatiek het onmogelijke mogelijk maken. Geen Circus Althoff zonder paarden, dit jaar gebracht door de Donnert familie uit Hongarije deze rasartiesten presenteren een voltige en het duo
Donnert laat een klassieke ‘pas de deux’ zien Een werkelijk fabelachtige uitvoering van een der oudste circus diciplines.’

Alberto Althoff
Circus Althoff komt ook dit jaar weer met bijzondere dierennummers waarin de meest uiteenlopende dieren de hoofdrol spelen zoals: buffels, ezels, muildieren, pony`s, kamelen en lama`s enz. Dit alles gepresenteerd door Alberto Althoff die zijn naam als een van s`werelds beste dompteurs eer aan doet. Ook zijn dit jaar de beroemde gedresseerde zwart witte koeien weer van de partij. Een van de meest bijzonder dierennummers in haar soort, waar mensen nooit op uitgekeken raken en de veelzijdigheid van deze dieren toont.

Natuurlijk is het circusfeest niet compleet zonder clowns en zoals altijd in Circus Althoff zijn deze van wereldklasse. Dit jaar een van ItaliŽ`s beste clowns namelijk MIMO. Zijn act waarin een taxi de hoofdrol speelt zal u verbazen en ook ontroeren maar zeker is dat u deze humor zal waarderen met een gulle lach. Door de hele voorstelling heen zorgen Mimo ,Pepino en andere komische karakters voor een fantastische atmosfeer en lach. Een daverende act is de Globe of Death waarbij een aantal stuntrijders genaamd de Diorio`s op hun motoren door de grote stalenkogel razen. Werkelijk een sensationeel gebeuren dat u niet mag missen.
Vasil Dragos presenteert een trampolineact waarbij je de tranen van het lachen spontaan in de ogen schieten.
En dan Georgio, dit giga talent is de absolute kampioen van de diabolo. Ontdekking van 2008 door zijn charme bijzonder populair bij jonge dames en als enige weer te zien bij Circus Althoff in 2009. Een
modern en strak nummer dat ook recentelijk is bewerkt en aangepast door Katarzyna Althoff.

Laisa Di Lello toont een knappe hoelahoepact van het hoogste niveau waarbij ze de vele hoepels om haar ranke lichaam laat draaien. Een nummer dat al veel bewondering en applaus heeft geoogst in heel Europa. Natuurlijk zal het programma ook dit jaar weer worden afgesloten met een zinderende finale op een manier die men van dit circus gewend is. Wat blijven zal is de herinnering aan een temperamentvolle, elegante en originele show waarin een traditioneel en modern circus elkaar weten te vinden.
Kaarten voor dit circus kunt u kopen in de voorverkoop bij ’t Hoogvlietertje onder metrostation Hoogvliet of bij Sigarenzaak Techador aan de Wilhelm Tellplaats. Ook online bestellen is mogelijk: www.circusalthoff.nl en natuurlijk aan de kassa. (geopend vanaf 11.00 tot 19.30 uur) Het circus zal staan op de parkeerplaats aan de Kinheim.

Met Hoogvliet Digitaal gratis naar Althoff
Maar liefst 50 mensen gaven we twee vrijkaartjes voor een voorstelling op vrijdag 17 juli of zaterdag 18 juli, voor de avondvoorstelling die om 19.30 uur aanvangt.
circus@hoogvliet.org

OP=OP en het is u op

<<< terug naar voorpagina