Jumbo opent tweede winkel Hoogviet

 

 

Vanaf 8 juli ook goedkoop boodschappen doen in wijk Zalmplaat
Jumbo Supermarkten opent op 8 juli een tweede winkel in Hoogvliet. De nieuwe supermarkt is gevestigd in winkelcentrum In de Fuik. Vanaf 8 juli kunnen nu ook de inwoners van de wijk Zalmplaat profiteren van de unieke formule van de succesvolle supermarktketen. De andere Jumbo Supermarkt in Hoogvliet is gevestigd aan de Wilhelm Tellplaats.

Algemeen directeur Frits van Eerd vindt het een goede ontwikkeling dat er een tweede Jumbo Supermarkt in Hoogvliet komt. ‘Ook in de wijk Zalmplaat zullen de klanten merken dat ze bij Jumbo voor hun boodschappen minder geld kwijt zijn dan bij andere supermarkten. Dat geldt niet alleen voor A-merken, maar ook voor discountproducten. Jumbo is vaak zelfs goedkoper dan discounters als Aldi en Lidl. Het verschil is echter dat klanten bij Jumbo ondanks die lage prijzen, ook nog de beste service en de beste kwaliteit krijgen. Dat is de kracht van onze succesformule,’ aldus de Jumbo-directeur.

Versplein
Bij de supermarkt in winkelcentrum In de Fuik werken 120 medewerkers. Zij zijn allemaal opgeleid op de eigen Jumbo Academy. Paradepaardje van de winkel is het versplein. Hier kunnen klanten terecht voor hun versproducten, zoals vers gesneden kaas, vleeswaren, groente, fruit en ambachtelijk bereid vlees. ‘Zo komt de unieke Jumboformule nog beter tot haar recht. De vakmensen op de afdeling zullen hun uiterste best doen de klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn,’ aldus de trotse filiaalmanager Marco van Steenis. Bij de winkel is volop gratis parkeergelegenheid.

Tassen-omruilactie
Een paar dagen voor de opening, worden er al een aantal activiteiten georganiseerd, om klanten warm te maken voor de komst van de nieuwe Jumbo Supermarkt. Zo is er op zaterdag 4 juli een spetterend optreden van Djumbo, de eigen meidengroep van Jumbo.
Verder wordt er op deze dag een unieke tassen-omruilactie gehouden. Klanten kunnen hun oude canvas boodschappentas inleveren bij Jumbo. In ruil daarvoor krijgen ze een Jumbo-tas, met als extra verrassing een pak gratis koffie van het Jumbo huismerk.

Bovendien krijgen klanten die 25 euro of meer besteden aan boodschappen bij Jumbo van woensdag 8 juli tot en met zaterdag 11 juli een gratis appeltaart mee. De Jumbo Supermarkt aan de Wilhelm Tellplaats doet ook mee met alle acties. Andere acties worden aangekondigd door middel van huis-aan-huisfolders.

 

<<< terug naar voorpagina