Unieke Pasar Dansa in Hoogvliet

 

 

De Indische vereniging ‘Oriental’ onder auspiciŽn van gebouw Flamingo organiseert de eerste Pasar Dansa in Nederland.

Het meest opmerkelijke verschil met een Pasar Malam is dat deze activiteit in het bijzonder gericht is op het dansen.
Bij een Pasar Malam gaat het voornamelijk om verkoop van Indonesische eetwaren en snuisterijen waarbij de dansgelegenheid een ondergeschikte rol heeft.
De Pasar Dansa vindt plaats op het terrein van v.v. Meeuwenplaat aan de Keizermantelweg 300 te Hoogvliet op zondag 21 juni van 13.00 - 22.00 uur.
Mede door sponsoring richting v.v.Meeuwenplaat door Flamingo kan dit evenement in samenwerking met de p.r. commissie van v.v.Meeuwenplaat daar plaats vinden.
Niet minder dan 4 gerenommeerde Indo-bands waaronder Snd Chance ( pas terug uit Spanje waarbij het publiek compleet uit hun dak ging ).
Vervolgens de bands Exclusive, The Eastern Aces en The Raylettes die gezamelijk borg zullen staan voor een ultiem dansfestijn.
De dansgroep Bulan Purname neemt het publiek in Oosterse sferen mee met hun schitterende optredens. Vanzelfsprekend, maar in tegenstelling met een Pasar Malam, zijn er ook enkele stands aanwezig waar kleding, snuisterijen, en typisch Indische lekkernijen verkrijgbaar zijn.
De ‘recessie entreeprijs’ voor dit evenement is slechts 5,00 euro p.p. en ook de drankjes zijn verkrijgbaar voor een schappelijk prijsje. Bij heel slecht weer wordt de activiteit verplaatst naar gebouw Flamingo aan de Lengweg 150 te Hoogvliet. Hou de site van Flamingo in de gaten: www. flamingo-hoogvliet.nl of http:// flamingopartysite.multiply.com of bellen 0622427196.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina