Koor is klaar voor de haring

 


De smaak van de Hoogvlietse echte nieuwe haring wordt de laatste jaren voor een belangrijk deel bepaald door de muzikale omlijsting van het Seniorenkoor ‘Westerstein’
Daarnaast is de Hollandse nieuwe natuurlijk door de ‘Vispecialist Hoogvliet’ op de Binnenban culinair omgetoverd tot een niet te versmaden lekkernij.
Alweer voor het derde jaar zal de ‘eerste’ haring worden gehapt met begeleiding van het ‘Westersteinkoor’ vlak voor deze viszaak.
Het seniorenkoor ‘Westerstein’ zal onder leiding staan van dirigent Arnold van der Heijde en worden begeleid door Riet Dijkhuizen. De koorleden staan te trappelen van ongeduld en hebben er zin in. Reeds vele malen zijn de liederen geoefend en waar nodig is er nog een kruis of molletje aan toegevoegd.
Zaterdag 20 juni is het zover, dan zal om 11.00 uur Kees van Pelt de eerste haring in het keelgat laten glijden. Natuurlijk zijn de haringen weer afkomstig van de ‘Vispecialist Hoogvliet’.
Uit geheime bronnen hebben we vernomen dat de haring dit jaar bijzonder smaakvol is, niet te vet en in verhouding iets groter dan vorig jaar.

 

<<< terug naar voorpagina