Bewoners denken mee over toekomst Hoogvliet


 

De deelgemeente Hoogvliet kijkt, werkt en denkt aan het heden én aan de toekomst van Hoogvliet. Samen met bewoners maakt zij daarom de Toekomstvisie. In deze visie staan de belangrijkste richtingen en ontwikkelingen die de deelgemeente met haar inwoners en partners wil uitvoeren in de toekomst. Op de bewonersavond (Toekomstcafé) van 27 mei jl. gaven enthousiaste Hoogvlieters ook hun mening over- en ideeën voor de toekomstvisie. Tijdens een inspirerende sessie gaven zij hun input op de zes nieuwe iconen van Hoogvliet: Vitale Wijken, Wijkscholen, Campus Hoogvliet, Groen, Levendig Stadscentrum en Bereikbaarheid.

De bewoners hechten veel waarde aan een goed bereikbaar en levendig stadscentrum dat ook in de toekomst een belangrijke pijler is van Hoogvliet. Daarnaast juichen zij de komst van de Campus Hoogvliet enorm toe. Ook het groene karakter van Hoogvliet moet in de toekomst behouden blijven. Het dagelijks bestuur van de deelgemeente was erg blij met de inzet van de aanwezigen en hecht veel waarde aan hun inbreng.

Terugkoppeling op 27 juni De deelgemeente gebruikt de input van deze avond en die van de vragenlijst op www.toekomstvanhoogvliet.nlm haar Toekomstvisie verder vorm te geven. Op 27 juni presenteert de deelgemeente haar voorlopige plannen tijdens een echt Hoogvliets evenement op festivalterrein de Heerlijkheid.
Uw mening telt! Denk ook mee over de toekomst van Hoogvliet en ga naar www.toekomstvisiehoogvliet.nl! Vul hier de vragenlijst in en maak daarmee ook nog eens kans op een waardecheque van 25 euro!

 

<<< terug naar voorpagina