Welkom in het Praethuys

 

Het Praethuys aan de Toscalaan 430, waar 50 plussers bijeenkomen, wil nog eens een extra oproepje doen aan mensen van boven deze leeftijd om eens gezellig langs te komen.
Elke dinsdagmiddag is er tussen 13.30 en 15.30 uur een leuk praat en koffie ‘uur’. Ook is er op dinsdag 6 juni een bijzondere bijeenkomst, dan wil men praten over aanpassingen in zijn geheel maar kunnen ook dingen zijn zoals huisaanpassingen of andere belangrijke kwesties.
De senioren komen op voor hun wijk en proberen om ongemakkelijkheden in hun omgeving op te lossen. Ook zoekt men mensen die verstand van zaken hebben om eventueel uitleg te geven over aanpassingen in de wijk of woningen.
Maar gewoon langskomen voor een praatje of ontspanning kan ook elke dinsdag, men wil er graag nog wat senioren bij hebben.
Op dinsdag 23 juni is er weer een barbecue gepland van 14.00 tot 16.00 uur, reken maar dat het smaakvol en gezellig gaat worden. Ouderen boven 50 jaar zijn van harte welkom, net als elke dinsdagmiddag. Meer informatie is te verkrijgen via Martin.v.d.Heuvel, telefoonnummer 010 4165787.
Tekst; Jan Koopmans

 

<<< terug naar voorpagina