Vrijwilligers gezocht

 

 

 


De S K V A zoekt vrijwilligers voor kindervakantie activiteiten

Dit is een oproep aan mensen die kindvriendelijk zijn, en geduld met kinderen hebben.
De S K V A de Stichting Kinder Vakantie Activiteitenondersteuning - Hoogvliet zoekt voor de zomermaanden actieve vrijwilligers die goed met kinderen om kunnen gaan. Dit om kinderen te helpen en te begeleiden bij de komende PLEXAT 2009 die zal worden gehouden van 20 juli t/m 14 augustus 2009.

De SKVA is een stichting die garant staat dat de kinderen voorop staan, en dat alles in het belang van de kinderen moet gebeuren. Doordat er geen entree gelden worden geheven, is PLEXAT een laag drempelige kindervakantie activiteit voor de Hoogvlietse, en van ver daar buiten komende jeugd tussen de 4 en de 12 jaar. Er komen als het goed weer is, ongeveer 225 kinderen per dag die op een educatieve manier moeten worden vermaakt en bezig gehouden.
Om te zien wat er allemaal gebeurd, en gedaan moet worden kan iedereen kijken op de website van Speelwereld.nl voor het fotoverslag van voorgaande jaren.
Mensen die zich geroepen voelen om het nodige voor andermans kinderen te doen kunnen zich aanmelden bij de S K V A - Hoogvliet Gerard of LuciŽnne Asselman per email genl@kpnmail.nl of per telefoon 010-4169281. Zij zullen onder deskundige leiding van PLEXAT medewerkers hun werkzaamheden verrichten. Voor de medewerkers zal koffie of thee en een broodje niet ontbreken.

Dus mail snel, of pak de telefoon, tot ziens op PLEXAT 2009 het kindervakantie evenement van het jaar. Alvast bedankt. namens de kindertjes.

 

<<< terug naar voorpagina