14 Nieuwe trainers bij Rijnmond Hoogvliet Sport

 


In een voetbalseizoen zitten vele hoogtepunten opgesloten. Dat kunnen zijn kampioenschappen, leuke feesten, bekerfinales en noem maar op. Als er echter binnen de club 16 mensen zich opgeven voor de cursus ‘pupillentrainer’ met als doel zo hun kennis op het gebied van jeugdvoetbal te vergroten en zodoende een heus KNVB diploma daarvoor te kunnen behalen, dan is dat natuurlijk fantastisch en is er binnen de club gewoon sprake van een hoogtepunt binnen de jeugdafdeling.
Deze cursus werd gegeven door KNVB docent Kor van der Heijden, een man die zijn sporen als KNVB docent meer dan verdiend heeft. 11 maandagavonden lang werd er aandachtig geluisterd, genoteerd, getraind (i.v.m. praktijkervaring) met eigen jeugdspelers en gezellig maar ook gericht nagepraat. Maandag 27 april was het dan de avond waarop de diploma’s werden uitgereikt. In een sfeervol samenzijn in de eigen kantine werden 14 RHS cursisten en 1 CWO cursist (helaas twee CWO cursisten door omstandigheden afwezig) getrakteerd op het zo begeerde KNVB pupillentrainer diploma, slechts 2 RHS cursisten waren tijdens de cursus afgevallen.

FOTOBIJSCHRIFT
De 14 RHS en 3 CWO gediplomeerden (Staand v.l.n.r. Kor v/d Heijden (docent), Rodney Overmans, Michel van Emmerik, Carlo Mets, Patrick van Veen, Kay Brouwer, Mike Henzen, Joop Hardam, Marco van Gerven, Patrick Niemeyer, Carlo Krznaric. Gehurkt vlnr ; Tamara Hollemans, Henk Berkhof, Ruud Gijzen, Vincent Eradus, Mitchell Prins. Niet op de foto maar wel geslaagd de 2 afwezige CWO trainers t.w. S. Petersen en J. Onderdelinden.

 

<<< terug naar voorpagina