Oergezellig Winkelcentrum Hoogvliet

 


Vriendinfestival maakte het winkelcentrum extra leuk afgelopen zaterdag 18 april
Er was van alles te beleven, demonstraties, aanbiedingen, maar vooral gezelligheid vulden het Winkelcentrum Hoogvliet (Binnenban).
Door een samenwerking met het weekblad Vriendin kon men net als vorig jaar weer een spetterend Vriendinfestival organiseren.
Body & Fit was van de partij, mooie demo’s en het publiek genoot zichtbaar. In de middag hadden winkeliers allerlei leuke spelletjes georganiseerd en menigeen deed wel ergens aan mee, de belangstelling was groot.
Maar er waren ook ondermeer demonstraties en gezondheidsadviezen door Sport- en Gezondheidsinstituut de Korte tot een echte Memory wedstrijd in de Ravensburger stand. Bij de Vriendin stand was van alles te doen. Bijna de gehele redactie was aanwezig om een praatje te maken met de lezers.

Mocht u deze keer hebben gemist, er komen meer Vriendinfestival dagen, en wel op zaterdag 16 mei en 20 juni en ook dan zijn de winkels geopend tot 20.00 uur. Zie www. winkelcentrum-hoogvliet.nl

Winkelcentrum Hoogvliet heeft een prachtige website waar alle info staat over het Vriendinfestival (winkelcentrum-hoogvliet.nl/vrouwen) en tevens staan op de site een groot aantal festival aanbiedingen van winkeliers.
Tekst: Jan Koopmans

 

 

 

<<< terug naar voorpagina