Medisch Centrum Stelle geopend

 


Hoewel men al enige weken terecht kon voor allerlei medische behandelingen en diensten is formeel het medisch centrum Stelle vorige week geopend
Het werd een feestelijke opening die werd verricht door dagelijks bestuurder Jacqueline Cornelissen. Met de onthulling van een bronzen beeld van Anton Hoornweg was de opening een feit.
Er waren velen bij de opening aanwezig, waaronder de kunstenaar en deelraadsvoorzitter Kees van Pelt.

In het nieuwe centrum kan men voor veel dingen terecht.
Ook Thuiszorg Rotterdam is in het pand gevestigd, net als Apotheek Stelle.
De huisartsen Fred van Eijk, Magda Hildenberg en Remko Niebuur namen hun intrek in het nieuwe pand. Tevens is de Stelle het onderkomen geworden van de Polikliniek Ruwaard van Putten Ziekenhuis en de Fysiotherapie van Jim Pinsel, Patrick Leenaart en Ingrid Trommel. Het STAR medisch diagnostisch centrum streek eveneens neer in dit nieuwe onderkomen, net als IntoEars Audioclinic en de verloskundige Lize Verbaas.

Voor Logopedia is aanwezig Nicoline van Veen en DiŽtheek wordt door Leonie van Eijk ingevuld. En ook de Arbo Unie heeft de Stelle als onderkomen gekozen.
Dit medisch centrum is voor velen een welkome aanvulling in het kader van gezondheidszorg. Alles onder ťťn dak, efficiŽnter kan het niet.
Vooral ook de apotheek is voor velen erg handig op deze plek, goed centraal en vlakbij drie huisartsen in het zelfde pand.
Ook de polikliniek van Ruwaard van Putten omvat veel. Zo heeft mevrouw de Swaan als ondermeer dermatoloog daar haar stek gevonden, net als Meneer F.W. Worst de gynaecoloog en Dr. PJ. Swiatkowski de kinderarts. Maar er zijn meer artsen te vinden in deze polikliniek, hiervoor verwijzen we u graag naar het telefoonnummer van het Ruwaard van Putten ziekenhuis; 0181 658257.
U vindt het Medisch Centrum Stelle aan de Stelle 2. Voor meer informatie kunt u tevens terecht op het internet: www. mcstelle.nl.

Tekst: Jan Koopmans

 

 

<<< terug naar voorpagina