Kunstkop komt er weer aan!

 


Het traditionele maar tevens bijna unieke Kunstkopfestival komt er weer aan. Ondanks de financiŽle crisis zullen ook dit keer weer velen deelnemen aan Kunstkop 2009.
Zaterdag 12 september staat de hele dag in het teken van het Kunstkopfestival, georganiseerd door de deelgemeente in het winkelcentrum Hoogvliet. Er zullen die dag, verdeeld over het winkelcentrum, diverse podia zijn voor optredens van bekende en minder bekende artiesten. Belangstellenden kunnen zich vanaf nu aanmelden met een culturele bijdrage.
Op deze dag wordt er ook een kunstmarkt georganiseerd met producten van lokale kunstenaars en verder zijn er talrijke activiteiten daaromheen voor jong en oud. Bezoekers kunnen een dagje gezellig winkelen in combinatie met het culturele aanbod van Hoogvliet. Kortom, een uitgelezen kans om bij het festival aanwezig te zijn.

Meer informatie
Heeft u interesse in een optreden, de presentatie van uw vereniging of wilt u uw kunstzinnige producten onder de aandacht brengen met een marktkraam, dan is dat mogelijk. Wel moet uw bijdrage te maken hebben met kunst en cultuur, want het festival is immers de start van het culturele seizoen in onze deelgemeente. Wilt u meedoen of heeft u vragen, neem dan contact op met de projectleider van het festival, Marinel de Bruin, tel. 010 – 472 65 66 of per e-mail: d.de.bruin@hoogvliet.rotterdam.nl

 

 

<<< terug naar voorpagina