Koopavond met vriendinnen!

 


Vriendinfestival met koopavond tot 20.00 uur op zaterdag 18 april
Aanstaande zaterdag start het vriendinfestival 2009 met een dag vol gezellige activiteiten en een koopavond tot 20.00 uur.
Een mooie samenwerking tussen weekblad Vriendin en Winkelcentrum Hoogvliet. Na het succes van afgelopen jaar hebben weekblad Vriendin en winkelcentrum Hoogvliet besloten dit jaar opnieuw samen het Vriendinfestival te organiseren. Aanstaande zaterdag start het festival met het thema Body & Fit. Vanaf 12.00 uur worden er door de winkeliers en door grote merken zoals Ravensburger tal van activiteiten georganiseerd. Voor vriendinnen maar ook voor de mannen en de kids.

Activiteiten
Van 12.00 tot 20.00 uur worden doorlopend op een groot aantal locaties activiteiten georganiseerd. Van demonstraties en gezondheidsadviezen door Sport- en Gezondheidsinstituut de Korte tot een echte Memory wedstrijd in de Ravensburger stand.

Bij de Vriendin stand is van alles te doen. Bijna de gehele redactie is aanwezig om een praatje te maken met lezeressen, er worden spelletjes gedaan en er zijn heel veel cadeautjes.

Echt Hoogvliets
De nieuwe Hoogvlietse radiozender Hoogvliet Totaal zendt live uit vanaf winkelcentrum Hoogvliet. Bekende regionale artiesten zoals Bob Offenberg, Savanna, Lotte Eijlders, zingende DJ Will de Brouwer en Sandy Struijs zullen in de loop van de dag en avond live optredens verzorgen.

Ook de mannen kunnen genieten op het Vriendinfestival. In de stand van MV Agusta kunnen zij een aantal motoren van dit populaire motormerk zien, voelen en horen.

Koopavond tot 20.00 uur
Aanstaande zaterdag, maar ook tijdens de Vriendinfestival dagen op zaterdag 16 mei en 20 juni zijn de winkels geopend tot 20.00 uur.
Zie www. winkelcentrum-hoogvliet.nl

Winkelcentrum Hoogvliet heeft een prachtige website waar alle info staat over het Vriendinfestival (winkelcentrum-hoogvliet.nl/vrouwen) en tevens staan op de site een groot aantal festival aanbiedingen van winkeliers.
J.K.

 

<<< terug naar voorpagina