Stem op Cor

Verkiezing Sportboek van het Jaar

De vijfde verkiezing van het Sportboek van het Jaar heeft plaats op maandag 20 april. Net als de vorige keren is deze sportliteraire gebeurtenis in het Olympisch Stadion te Amsterdam. Er zijn twee prijzen: van publiek en van het vak.
Op www.nicoscheepmakerbeker.nl kan door iedereen tot 15 april gestemd worden op boeken op de lijst van 160 verschillende. Voor de vakprijs wordt een shortlist gemaakt waarop de sportpers kan stemmen.
De Nico Scheepmaker Beker staat intussen ook op hyves onder de naam http://ns-beker.hyves.nl
Iedereen kan dus stemmen. Wij willen jullie vriendelijk vragen ook een stem uit te brengen en dan het liefst natuurlijk op ons "Emotions"-boek.

De stemprocedure is als volgt: U loopt door de lijst met boeken. Wanneer u het boek tegenkomt waarop u wilt stemmen kunt u gebruik maken van de knop "Stem op dit boek".Let op: u kunt maar 1 stem uitbrengen.
Ga dus naar: www.nicoscheepmakerbeker.nl  Scrol naar beneden - bij "wielrennen" staat "Emotions - photography by Cor Vos" en daar vlak onder "stem op dit boek" Daarna vul je je naam en e-mailadres in en krijg een e-mail terug, die nog eens "bevestigd" moet worden...

 

<<< terug naar voorpagina