Dunya on Tour

Voorrondes in de LCC’s Welke Rotterdammer wint dit jaar de felbegeerde podiumplek tijdens het Ortel Dunya Festival op 31 mei?
Op zaterdag 21 maart om 19.30 uur in LCC de Zevensprong en op zondag 29 maart om 19.30 uur in LCC de Larenkamp zijn de laatste voorrondes van Ortel Duyna on Tour 2009. Kom kijken en genieten van deze bijzondere talentenshows in jouw wijk.
Het Ortel Dunya Festival gaat in navolging van vorig jaar op tour door Rotterdam op 3 mei (Feijenoord), 10 mei (Kralingen-Crooswijk) en 17 mei (Hoogvliet). Ortel Dunya laat daarmee ook dit jaar de inwoners van Rotterdam voorproeven van het festival én meedoen. De voorrondes vinden plaats in de LCC’s van de deelnemende deelgemeentes, de winnaars stromen naar een workshopdag (12 april) en finale (24 mei) in het World Music & Dance Centre. Daar bepaalt de jury uiteindelijk wie er de felbegeerde podiumplek wint op 31 mei.
Met Ortel Dunya On Tour bieden de partners de ruimte aan Rotterdammers om zich te profileren op het gebied van wereldmuziek, -poëzie en -dans. Het festival buit zijn unieke positie in het Nederlandse festivallandschap als multiculturele ontmoetingsplek uit en participeert om die reden in de Rotterdamse wijken. Ortel Dunya Festival bestaat dit jaar precies 32 jaar en presenteert
Ortel Dunya On Tour is méér dan alleen lokaal talent. Tijdens de drie touredities op 3, 10 en 17 mei treden diverse grote namen uit de wereldmuziek op. Het festival biedt hiermee een breed voorproefje van wat het in petto heeft in het Park bij de Euromast op 31 mei. Ortel Dunya On Tour is een initiatief van het Ortel Dunya Festival en bestaat uit een samenwerkingsverband tussen Rotterdams Volkstheater, Cultuurscouts Kralingen-Crooswijk, Feijenoord en Hoogvliet, LCC de Tamboer, LCC ’t Klooster Afrikaanderplein, LCC Larenkamp en LCC de Zevensprong, Stichting Welzijn Hoogvliet, World Music & Dance Centre, Stichting Epitome Enterntainment en DUCOS Productions.

Meer informatie: www.dunya.nl

 

<<< terug naar voorpagina