Fysiotherapiepraktijk naar Stelle

 

 

Van de Hallant naar de Stelle
Eindelijk is het zover. Na maanden van verbouwing en voorbereiding is Fysiotherapiepraktijk Pinsel in het Medisch Centrum Stelle geopend. Op maandag 2 februari j.l. kregen zij de sleutel van hun nieuwe onderkomen aan de Stelle 10.
Ondanks jaren met plezier met Fred van Eijk (huisarts) en Nicoline van Veen (logopediste) op de Hallant te hebben gewerkt werd dit onderkomen te klein om andere mogelijkheden te ontplooien.
Pinsel: ‘We hebben met z’n drieŽn de stap genomen om in het nieuwe pand iets moois te beginnen. Op onze nieuwe fysiotherapielocatie hebben we meer behandelruimten en een oefenzaal met fitnessapparatuur, zodat we de patiŽnten meer mogelijkheden wat oefentherapie/revalidatie betreft kunnen bieden. Om de mensen zich thuis te laten voelen is er voor gekozen om er geen medische sfeer van te maken en zijn alle kamers van vrolijke kleuren voorzien.

Naast Fysiotherapie, Manuele therapie en Acupunctuur verzorgt door Jim Pinsel en Patrick Leenaarts is er ook een kinderfysiotherapeute, orthopedische instrumentmaker (plexus orthopedie) en een voedings-en gewichtsconsulent (Jeanet van de Wateren) bij ons gevestigd. Met deze laatste gaan we beweegprogramma’s geven aan mensen met overgewicht. Jeanet begeleidt de mensen op voedingsgebied en wij verzorgen de oefenprogramma’s voor mensen met of zonder lichamelijke klachten. Bij mensen met klachten zullen de oefenprogramma’s worden aangepast. Ook is er de mogelijkheid om na de behandeling of beweegprogramma’s onder begeleiding en in kleine groepjes te blijven sporten. Alles bij elkaar is ons aanbod behoorlijk gevarieerd naast de vele verschillende disciplines die ook in het medisch centrum zijn gevestigd.’

Indien u van deze diensten gebruik wilt maken kunt met of zonder verwijzing een afspraak met hen maken op telefoonnummer 010-2160432 of 0181-645954. Fysiotherapiepraktijk Pinsel zit dus in het nieuwe centrum aan Stelle 10 te Hoogvliet ( nabij de kruising Kouwenaardseweg- Groene Kruisweg) tel.: 010-4381924 of 0181-645954.
J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina