Twee koopzondagen

 

 

Zondag 21 en 28 december – winkels geopend

In de komende weken zijn er in winkelcentrum Hoogvliet volop mogelijkheden om de kerstaankopen te doen. Buiten de gebruikelijke openingstijden zijn er dit jaar nog twee koopzondagen op 21 en 28 december.

Kerstbingo op 21 december
Tijdens de koopzondag van 21 december mag u de kerstbingo niet missen. John en Gre spelen op het plein voor DA Beaute Niggebrugge samen met bezoekers van het winkelcentrum een kerstbingo. Er zijn diverse rondes, deelname is gratis en er zijn leuke prijzen te winnen.

Inpakken cadeaus
Wie het gemakkelijk vindt om de kerstaankopen in te laten pakken kan gebruik maken van de cadeau inpak service van de winkeliers. In een tent op het plein voor It’s staat een team enthousiaste medewerkers klaar om de in het winkelcentrum gekochte cadeaus op een originele wijze in te pakken.

Optreden Happy Together
Musical koor Happy Together zorgt voor meerdere optredens met een swingend kerstrepertoire. De enthousiaste koorleden trotseren de kou en trakteren het publiek op de warme klanken van onder andere White Christmas.

Extra koopavonden
Op maandag 22 en dinsdag 23 december kunt u tot 21.00 uur shoppen in winkelcentrum Hoogvliet.

Laatste zondag van de maand
Het is inmiddels een traditie in winkelcentrum Hoogvliet. Op de laatste zondag van de maand wordt een koopzondag gehouden. Op zondag 28 december van 12.00 – 17.00 uur kunt u op het gemak de aankopen voor oud- en nieuw doen. Informatie over de (extra) openingstijden kunt u vinden op winkelcentrum-hoogvliet.nl/openingstijden.
J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina