Bouwprogramma Rijkeeplein


Informatiebijeenkomst over bouwprogramma Stadshart Hoogvliet
Op donderdag 4 december vindt er een informatiebijeenkomst plaats over de bouwplannen voor het Stadshart van Hoogvliet aan het Rijkeeplein. De bijeenkomst begint om 19.30 uur en is in het Informatiecentrum Hoogvliet aan de Sprong 10, tegenover het parkeerterrein aan de Middenbaan-Noord. Bewoners, omwonenden, ondernemers en andere belanghebbenden zijn van harte welkom.

Bouwprogramma
Het bouwprogramm voor het nieuwe Stadshart bestaan onder meer uit een Cultuurhuis met o.a. een bibliotheek en een multifunctionele zaal. Daarnaast komen er 109 woningen, verdeeld over een 8-laags en een 3-laags complex. Op straatniveau van deze complexen (zogeheten plint) komt ruimte voor winkels en horeca. Onder de bebouwing komt een parkeergarage die deels openbaar is en deels bestemd zal zijn voor de bewoners van de nieuwe woningen.

Ter inzage
De bouwplannen voor het bebouwen van het Rijkeeplein liggen tot en met 8 januari 2009 ter inzage bij de deelgemeentesecretarie, Middenbaan-Noord 47. Gedurende deze termijn kan een ieder gemotiveerde schriftelijke bedenkingen indienen bij het dagelijks bestuur van de deelgemeente Hoogvliet, Postbus 600, 3190 AN Hoogvliet.

 

<<< terug naar voorpagina