Nieuwe outfit van sponsor De Visser

 

 


De Visser Metaalrecycling kleedt D-jeugd Excelsior Pernis
Dat De Visser Metaalrecycling de jeugd van Excelsior Pernis een warm hart toedraagt is inmiddels overduidelijk. Sinds enkele weken gaat de D-jeugd gekleed in trainingspakken met de naam van De Visser Metaalrecycling erop. Naast de trainingspakken is de gehele D-afdeling door deze sponsor tevens voorzien van sporttassen. De voetbalvereniging en in het bijzonder de jeugdafdeling krijgt hiermee de uitstraling die zij verdient. De jeugdafdeling is groeiende en de structuur voor een gedegen jeugdopleiding staat als een huis.
Er is dit jaar op de juiste manier invulling gegeven aan de trainersstaf waardoor er voor vrijwel elke leeftijdsgroep gediplomeerde trainers staan. Genoemde ontwikkeling is een logisch gevolg van het jeugdbeleidsplan dat enige jaren geleden gepresenteerd is.
Ook volgend jaar zullen weer de nodige stappen worden gezet om zodoende het jeugdbeleidsplan in zijn geheel ten uitvoer te kunnen brengen.
Dat de groei van Excelsior Pernis zich doorzet blijkt wel uit het feit dat deze week voor het eerst in de historie van de vereniging een F6- team is ingeschreven. Daarnaast staan er tevens weer voldoende mini- Fjes te popelen.

Terugkomend op de uitstraling is het bijzonder te noemen dat inmiddels alle kinderen van de jeugdafdeling vanaf dit seizoen gekleed gaan in een trainingspak dat beschikbaar is gesteld door de vereniging, al dan niet in samenwerking met diverse sponsors.

 

<<< terug naar voorpagina