TCC Hoogvliet hielp Sinterklaas

 

Zoals bij vele evenementen in Hoogvliet, draagt ook deze keer TCC Hoogvliet haar steentje weer bij. De vele Zwarte Pieten van Sinterklaas moesten naar de Sporthal in Hoogvliet gebracht worden en daar draait TCC haar hand natuurlijk niet voor om.

De chauffeur van TCC Hoogvliet, Peter Bul, kwam vragen of hij de bus mocht gebruiken voor het vervoer van de zwarte pieten. Ze moesten vanaf de haven In Hoogvliet naar het Sinterklaas feest in de Sporthal Hoogvliet gebracht worden. Geen discussie over mogelijk, natuurlijk mag dat! Als TCC haar steentje kan bijdragen op zo’n relatief eenvoudige manier is dat natuurlijk geen probleem. TCC houdt dagelijks 70 mensen aan het werk en geeft wekelijks aan ongeveer 150 mensen cursussen, dus dan is een dagje Zwarte Pieten rijden natuurlijk ook geen probleem.

‘Als TCC gevraagd wordt Sinterklaas te helpen kunnen we dat natuurlijk niet weigeren. Wie wil Sinterklaas nou niet helpen geeft Alex Hallema aan’. De zwarte pieten maakten er één groot feest van in de bus, waardoor het voor de chauffeur en TCC ook één groot feest was om dit te mogen doen. Samen met de kinderen, de Zwarte Pieten en Sinterklaas heeft ook TCC een fantastisch feest gehad in de Sporthal Hoogvliet en is de aankomst van Sinterklaas wederom weer een groot succes geweest! TCC wenst alle Hoogvlieters en natuurlijk Sinterklaas een fijn Sinterklaasfeest toe.
J.K. 

<<< terug naar voorpagina