Verkiezing vrijwilliger van het jaar 2008

 

De deelgemeente Hoogvliet heeft dit najaar voor de eerste maal de verkiezing van Hoogvlietse vrijwilliger van het jaar georganiseerd. Het dagelijks bestuur wil onder andere met deze verkiezing laten zien dat het werk van vrijwilligers wordt gewaardeerd en van groot belang is voor de Hoogvlietse samenleving.
Voor de verkiezing zijn dit jaar zestien vrijwilligers aangemeld.Tot 20 oktober konden zij door organisaties en bewoners worden voorgedragen. Om in aanmerking te komen moeten de vrijwilligers onbaatzuchtig, onbetaald en al langere tijd vrijwilligers werk doen op het gebied van hulpverlening en zorg, het thema van dit jaar.
Een deskundige jury gaat vervolgende de komende tijd zich buigen over de kanshebbers. Jurylid Yvonne Bekker maakt volgende week bekend welke drie van hen worden genomineerd voor de titel.
Deze jury bestaat uit Kees van Pelt, voorzitter van het dagelijks bestuur, Yvonne Bekker, portefeuillehouder Welzijn, Joop van der Hor die jarenlang de verkiezing van Hoogvlieter van het jaar heeft georganiseerd, Leen Brusselman, manager Centrum voor Dienstverlening Hoogvliet en Carolien Nijhuis, locatiemanager Humanitas Hoogvliet.

De zestien kanshebbers van dit jaar zijn:
dhr. P. van Andel,
mevr. A. ten Caat,
mevr. S.J.M. Fabrie,
mevr. P. Hoogkamer,
mevr. B. van Nijnatten, mevr. T. Panhuizen,
dhr. H. Quist,
mevr. A. Ras,
mevr. M.A. Riegman,
dhr. J. Thijsebaard,
mevr. A.C. Thijsebaard-Tennekes,
mevr. A. Tromp,
mevr. A. Troost,
dhr. J. Vriends,
mevr. J.G. Wensveen-Stoks,
dhr. M. Zia Sirat.

<<< terug naar voorpagina