Zaalvoetbal uitslagen

 

 

De uitslagen van de gespeelde wedstrijden op vrijdag 14 november.

Rapido - Akzo Nobel; 2-1

Jaymz Clothing - BZT1; 0-7

Securitas - Eddy’s Eetcafe; 3-2

Alex Computers – Meuva; 3-6

TOC – Wartsilla; 2-6

Underdogs - VN Boys; 2-3


Rapido mocht deze avond tegen Akzo Nobel aantreden. Rapido had het moeilijk tegen Akzo Nobel kwam op achterstand. Het team van Akzo Nobel maakte de opening maar was niet met de vast selectie aanwezig, ook de vaste keeper was er niet. Ondanks deze tegenslagen wisten ze het verschil aardig laag te houden en met een kleine overwinning ging Rapido naar huis, wel drie punten maar dit koste behoorlijk wat moeite.


Jaymz Clothing speelde tegen BZT1 beide nieuw bij SZH en nog steeds kampt Jaymz Clothing met de nodige problemen met het aantal spelers en een vaste keeper ontbreekt ook nog, en ze moesten het spel aangaan tegen het complete BZT1. BZT1 zag dan ook al gauw een opening in de verdediging van Jaymz Clothing en zette de stand gauw omhoog en steeds verder, het drama was compleet met een flinke nederlaag werd Jaymz Clothing op zijn plek gezet.

Securitas mocht aantreden tegen Eddy’s Eetcafe. eerstgenoemde ook niet aanwezig met de vaste spelers en begon dus aan een lastig karwei tegen Eddy’s Eetcafe, met een minimale winst ging Securitas naar huis, een lastige wedstrijd.

Alex Computers mocht tegen Meuva Bv beide hoog in de Klasse A genoteerd, dit beloofde een spannende wedstrijd te worden, dat werd het ook, alleen er ontbrak nogal het een en ander bij Alex Computers, geen concentratie bij de spelers en de wil ontbrak om te winnen. De spelers van Alex Computers zaten duidelijk niet in hun spel en dit leverde verlies op aan kostbare punten aan Meuva BV, wat vooraf niet de bedoeling was, zo zie je maar de bal blijft altijd rond.

TOC speelde tegen SC-Connection. TOC ging goed van start en zette direct de stand in hun voordeel omhoog, de wil om te winnen was er, eindelijk mooi aanvallend werk maar de tegenstander liet het er niet bij zitten en kwam terug en zette TOC terug op hun plaats.

TOC zakte in en de lust om te willen was opeens ver te zoeken, gaven te snel op en de acties werden niet goed afgemaakt. Zo ging SC- Connection met winst weg. Puntenverlies voor TOC, dat doet toch wel zeer als je als team ineens de moed laat zakken na een schitterende opening.

De laatste wedstrijd was voor de Underdogs tegen VN Boys, ook zo'n partijtje waarvan je verwacht dat er flink gescoord zou worden. Het scoren lukte dan ook wel maar veel meer eindigde in niet goed afgemaakte acties. Wat is er loos met de selectie van de Underdogs, vorig seizoen draaiden ze goed mee in de hoofdklasse B en nu wederom een verlies, geven ze te snel op? De tijd zal het leren met het wederom punten inleveren aan de VN Boys, die ook niet lekker speelden maar toch de drie punten mee naar huis namen.


Deze week is er geen zaalvoetbal i.v.m. hoog bezoek uit Spanje, maar op 28 november zijn ze weer aanwezig en gaan dan van start voor de Bekerwedstrijden, Dit seizoen geheel in een nieuwe stijl.

Zaalvoetbal Hoogvliet zoekt nog steeds versterking zoals een keeper en spelers, meer weten? Bel dan 06-16365640 of kijk op de website www.stichtingzaalvoetbalhoogvliet.tk en stuur een mailtje.
J.K.

 

 

<<< terug naar voorpagina