Spetterende Day of Dance

 


Gastdocent LA bij Jazzdansstudio Marleen
Afgelopen zondag werd de Day of Dance gehouden bij Jazzdansstudio Marleen. De dag van de dans. Vier lessen op topniveau. Met een gastdocent uit LA, Amerika. Grant Chenok heeft gewerkt met de Pussycat Dolls, Mandy Leigh en gespeeld in the days of our lives. Hij gaf een les Jazz-lyrics en hip hop. En dat was helemaal waanzinnig. Geweldige passen, mooie lyrics. Daarbij gaf Marleen een gogo-workout, waarbij alle meiden helemaal uit hun dak gingen.
Clair, van Pole Fitness gaf een les in nieuwe technieken in de danspaal! Het was een dag om nooit te vergeten. 40 meiden stonden zich in het zweet te dansen en leerde weer heel veel nieuwe choreografieŽn en technieken. De lunch werd verzorgd door Nel en Linda, die hun best hadden gedaan om iedereen tijdens de pauze te voorzien van broodjes, tosti’s en soep. ‘volgend jaar weer’ zegt Marleen: ‘zet maar vast in je agenda, echt het was waanzinnig, we zijn blij dat we Grant uitgenodigd hebben, supergaaf!’ Ieder jaar willen Jan en Marleen dit gaan doen. The JDM day of dance in de maand November.

De komende tijd zal er doorgegaan worden met de renovatie van het pand. De vloeren zijn al gedaan, nu zijn de kozijnen aan de beurt. Uiteraard gaan alle lessen en de fitness door.

Een nieuwe les Urban dance gaan ze starten en street-tap voor beginners. Tapdance in een modern jasje, voor zowel mannen en vrouwen. Beide lessen op de donderdagavond. Ook ochtendlessen zijn er genoeg te doen bij de dansstudio. Dus als je je kind in de ochtend naar school hebt gebracht en je wilt aan je conditie werken is JDM Sports ‘The place to be’ op de Max Havelaarweg. Iedere ochtend zijn er genoeg lessen te doen, voor een ieder wat wils. En na het sporten kan je nog gemasseerd worden door Jan. Die een heerlijke ontspanningsmassage of hotstones massage kan geven. Dit jaar doet de dansstudio geen voorstelling maar gaan ze onder de leden een eigen ‘you think you can dance’ organiseren. Alle leerlingen kunnen daaraan mee gaan doen. De finale zal voor de zomervakantie gehouden worden.

Wil je meer info kijk op: www.jazzdansstudiomarleen.nl of bel 010-4720227.

 

 

 

 

<<< terug naar voorpagina