Briljantjes organiseren Music and Soul Night

 

 

Vrijdag 7 november organiseren deelnemers aan het project Briljantjes Anin en Mandy een Music and Soul Night. Dit is voor deze twee Briljantjes van dit jaar hun tegenprestatie voor  de  deelname aan het project. Tijdens de Music and Soul Night  staat onder andere een gastoptreden van Jordy van Toornburg op het programma. Jordy heeft  deelgenomen aan het project Briljantjes in het jaar 2006.  Alle Hoogvlietse jongeren zijn van harte welkom bij de Music and Soul Night die plaatsvindt op vrijdag 7 november vanaf 20.00 uur. De avond wordt gehouden in LCC De Zevensprong aan de Mosoelstraat 20. Dresscode: Dress to Impress!

 

Het project Briljantjes is gestart in 2004 en heeft als doel talentvolle jongeren uit Hoogvliet een extra steuntje in de rug te geven. Dit gebeurt met behulp

van een persoonsgebonden budget en de begeleiding van de projectleider. Van de Briljantjes wordt verwacht dat ze een tegenprestatie leveren.

Ze moeten zich als rolmodel inzetten voor hun directe leef- en woonomgeving en zijn de echte jongerenambassadeurs voor Hoogvliet.

Dankzij dit project krijgen jongeren de kans om hun talenten op verschillende fronten te ontplooien.
Meer informatie over de avond is verkrijgbaar bij Willeke Jongentel: 010 4726565  of  06 52392487. 

 

 

<<< terug naar voorpagina