Wervingsactie Nelson Mandela Kinderfonds

 

Het Nelson Mandela Kinderfonds, waarvan het Nederlandse hoofdkantoor zich in Laren bevindt, steunt momenteel 13 projecten in Zuid-Afrika. "Gelijke kansen voor ieder kind" is in het kort de droom van Nelson Mandela die het fonds zelf heeft opgericht. Deze week komen wervers van het fonds langs de deuren in Hoogvliet.
In Zuid-Afrika leven meer dan 10 miljoen kinderen onder de armoedegrens. De levensverwachting is slechts 46 jaar en daalt elk jaar verder als gevolg van de schrijnende armoede en het toenemende aantal Hiv-ge´nfecteerden.

Het Nelson Mandela Kinderfonds biedt hulp aan projecten voor kinderen in Zuid-Afrika. Deze projecten zijn altijd het initiatief van de lokale bevolking en veelal gericht op de simpele dingen die wij hier zo gewoon vinden: een dak boven je hoofd, een bed om in te slapen, gezond voedsel, medische zorg, onderwijs, sport, spel, aandacht en liefde! Door donateur te worden van het Nelson Mandela Kinderfonds steunt u deze projecten en geeft u de kinderen in Zuid-Afrika kans op een toekomst. Meer informatie op www. nelsonmandelakinderfonds.nl.
Wilt u meewerken aan de droom van Nelson Mandela? Deze week komt een van hun wervers bij u aan de deur. Zij zijn herkenbaar aan een rode jas met het logo en kunnen zich uiteraard legitimeren.

 


<<< terug naar voorpagina